pancevo.com
Ауторски текст Војводина Политика

Какве нам инвеститоре нуди локална власт?

Локалне власти у Панчеву су 10.03.2016 изразиле велико задовољство што су нашле инвеститора који ће обновити објекат бившег хотела “Слобода”. Са великом помпом у предизборној еуфорији инвестицаја најављена је Краљевачка фирма “Мерлин Поинт”.

У свечарском духу градоначелник је најавио запослење 80 суграђана као и обављање праксе Панчевачких ученика. Чак је дата и динамика радова где је речено да ће коначна обнова бити завршена до априла 2017. године када би будући “Царев Двор” (како би се звао будући објекат) заблистао пуним сјајем.

Сада мало стварности! Свако од наших суграђана може својим очима да види да се од 10.03.2016. године до данас ништа није десило на објекту старог хотела “Слобода”. На сајту АПР-а овако стоје ствари са фирмом “Мерлин Поинт” из Краљева:

– Преузела их је фирма из Црне Горе 11.10.2016. године.
– Губиташи су у износу од 2.700.000,00 рсд већ другу годину
– Приход у 2016. је 0 динара.
– Имовину немају.
-Оснивачки улог је 100 динара.

Ја као грађанин Панчева бих јако волела да нам локална власт по ко зна који пут није дала лажно предизборно обећање. Волела бих да је “Слобода” заблистала пуним сјајем али ово је само доказ да људи који воде овај град уствари воде једну популистичку политику и да немају способности да решавају многобројне проблеме грађана.

Милена Пушеља
Члан Градског одбора “Доста је било”, Панчево

 

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар