pancevo.com
Autorski tekst Vojvodina Politika

Kakve nam investitore nudi lokalna vlast?

Lokalne vlasti u Pančevu su 10.03.2016 izrazile veliko zadovoljstvo što su našle investitora koji će obnoviti objekat bivšeg hotela “Sloboda”. Sa velikom pompom u predizbornoj euforiji investicaja najavljena je Kraljevačka firma “Merlin Point”.

U svečarskom duhu gradonačelnik je najavio zaposlenje 80 sugrađana kao i obavljanje prakse Pančevačkih učenika. Čak je data i dinamika radova gde je rečeno da će konačna obnova biti završena do aprila 2017. godine kada bi budući “Carev Dvor” (kako bi se zvao budući objekat) zablistao punim sjajem.

Sada malo stvarnosti! Svako od naših sugrađana može svojim očima da vidi da se od 10.03.2016. godine do danas ništa nije desilo na objektu starog hotela “Sloboda”. Na sajtu APR-a ovako stoje stvari sa firmom “Merlin Point” iz Kraljeva:

– Preuzela ih je firma iz Crne Gore 11.10.2016. godine.
– Gubitaši su u iznosu od 2.700.000,00 rsd već drugu godinu
– Prihod u 2016. je 0 dinara.
– Imovinu nemaju.
-Osnivački ulog je 100 dinara.

Ja kao građanin Pančeva bih jako volela da nam lokalna vlast po ko zna koji put nije dala lažno predizborno obećanje. Volela bih da je “Sloboda” zablistala punim sjajem ali ovo je samo dokaz da ljudi koji vode ovaj grad ustvari vode jednu populističku politiku i da nemaju sposobnosti da rešavaju mnogobrojne probleme građana.

Milena Pušelja
Član Gradskog odbora “Dosta je bilo”, Pančevo

 

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar