Војводина Политика Саопштењe Трибина

СНС опет прети батинама

Ботови владајуће партије у четвртак увече су у Вршцу покушали да прекину и обесмисле трибину коју је “Доста је било” организовао са превареним вршачким пензионерима. Правни тим ДЈБ је пре неког времена оборио на Уставном суду одлуку о самодоприносу пензионера који им је противзаконито наплаћиван скоро 15 година, па је општински одбор ДЈБ у Вршцу заједно са правним тимом ДЈБ у сусрету са пензионерима желео да им укаже која су њихова права.

На трибину је позвана и градоначелница, која није дошла. Уместо ње, у сали се нашло десетак чланова СНС-а који су добацивали, ометали говорнике и правили неред. Неколико њих је доведено са стране, поједини чак из Панчева. Добацивањем и вређањем покушали су да скрену ток расправе. Сви су имали спремљене говоре на пушкицама које су онда декламовали:Неколицина њих је непрестано са телефонима излазило напоље и очигледно обавештавало организатора акције о току седнице.

У сали је, поред полиције у цивилу, била пристуна и група навијача из Беле Цркве, који су све време стајали на улазним вратима. По ономе што су говорили, као да су сви посебно чекали Сашу Радуловића, који је због других обавеза, сат пред полазак био спречен да дође на трибину. Након трибине, наши чланови из Вршца добијали су претње да ће бити пребијени.

СНС је у Вршац послао екипу Студија Б кога плаћају Београђани, РТВ Панчево кога плаћају Панчевци и РТВ из Ковачице кога плаћају порески обвезници Ковачице, да прате перформанс СНС-ових ботова у Вршцу. Шта ради Студио Б у Вршцу, нисмо сазнали. Само знамо да су били разочарани што није дошао Саша Радуловић па су отишли без “прилога”.

Доста је било ради у корист грађана. Успели смо да оборимо незаконит самодопринос наших најстаријих суграђана и помогнемо им да врате отето. У томе нас омета владајућа већина и њени ботови. У старом маниру, једино што умеју је да застрашују, прете и стварају атмосферу линча. Очигледно је да смо их поприлично уплашили. И даље ћемо радити на корист наших грађана.

ДЈБ Вршац

Прилог:

Ознаке

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ovi fašisti iz sns zaista ozbiljno shvataju ubilačku, lažovsku, nasilničku i veleizdajničku narav njihovog firera a.v.
    Već viđeno hiljadama puta.
    Najgori, nesposobni, labilni, frustrirani sopstvenom nesposobnošću, skupljeni s konca i konopca, od zla oca i još gore majke, rukovođeni, ne razumljivim biološkim instinktima, već podlošću i mržnjom (potpuno odsustvo kreativnosti, autenrtičnosti, empatije, radoznalosti), pri tom nezainteresovani za bilo kakav vid obrazovanja – to je članstvo sns. Nakon toliko vremena, nema više sumnje da među njima nema čoveka. Prodane duše. pink, cece i karleuše, vučići, turbofolk, parovi, grand,lepa brena, plastične soraje, bubamare, smrdljivi “analitičari” tipa naduvanog anđelkovića, informeri, marići, “delije” i “grobari” …. uf,
    Bernard Šo je jednom prilikom rekao da politika (sama po sebi, mkao veština mogućeg) nije kvarna, već je prljaju kvarni karakteri. Dobrog čoveka politika ne može promeniti, a kvarnog … he, he, he,

  • Sada znate sta da ocekujete od radikalno doslednih kompletnih idiota,npr.u subotu i sire,SA odredi,snimajte ih sa 10 kamera,za pocetak,da budu i oni snimani,za sud uskoro,tj.corku.

  • Ovako je i Hitler radio, imao je svoje Jurišnu Diviziju, SA (Sturmabteilung), sada je to mnogo modernije a i nisu uniformisani. Vučić postaje pravi diktator.