Vojvodina Politika Saopštenje Tribina

SNS opet preti batinama

Botovi vladajuće partije u četvrtak uveče su u Vršcu pokušali da prekinu i obesmisle tribinu koju je “Dosta je bilo” organizovao sa prevarenim vršačkim penzionerima. Pravni tim DJB je pre nekog vremena oborio na Ustavnom sudu odluku o samodoprinosu penzionera koji im je protivzakonito naplaćivan skoro 15 godina, pa je opštinski odbor DJB u Vršcu zajedno sa pravnim timom DJB u susretu sa penzionerima želeo da im ukaže koja su njihova prava.

Na tribinu je pozvana i gradonačelnica, koja nije došla. Umesto nje, u sali se našlo desetak članova SNS-a koji su dobacivali, ometali govornike i pravili nered. Nekoliko njih je dovedeno sa strane, pojedini čak iz Pančeva. Dobacivanjem i vređanjem pokušali su da skrenu tok rasprave. Svi su imali spremljene govore na puškicama koje su onda deklamovali:



Nekolicina njih je neprestano sa telefonima izlazilo napolje i očigledno obaveštavalo organizatora akcije o toku sednice.

U sali je, pored policije u civilu, bila pristuna i grupa navijača iz Bele Crkve, koji su sve vreme stajali na ulaznim vratima. Po onome što su govorili, kao da su svi posebno čekali Sašu Radulovića, koji je zbog drugih obaveza, sat pred polazak bio sprečen da dođe na tribinu. Nakon tribine, naši članovi iz Vršca dobijali su pretnje da će biti prebijeni.

SNS je u Vršac poslao ekipu Studija B koga plaćaju Beograđani, RTV Pančevo koga plaćaju Pančevci i RTV iz Kovačice koga plaćaju poreski obveznici Kovačice, da prate performans SNS-ovih botova u Vršcu. Šta radi Studio B u Vršcu, nismo saznali. Samo znamo da su bili razočarani što nije došao Saša Radulović pa su otišli bez “priloga”.

Dosta je bilo radi u korist građana. Uspeli smo da oborimo nezakonit samodoprinos naših najstarijih sugrađana i pomognemo im da vrate oteto. U tome nas ometa vladajuća većina i njeni botovi. U starom maniru, jedino što umeju je da zastrašuju, prete i stvaraju atmosferu linča. Očigledno je da smo ih poprilično uplašili. I dalje ćemo raditi na korist naših građana.

DJB Vršac

Prilog:

Oznake

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ovi fašisti iz sns zaista ozbiljno shvataju ubilačku, lažovsku, nasilničku i veleizdajničku narav njihovog firera a.v.
    Već viđeno hiljadama puta.
    Najgori, nesposobni, labilni, frustrirani sopstvenom nesposobnošću, skupljeni s konca i konopca, od zla oca i još gore majke, rukovođeni, ne razumljivim biološkim instinktima, već podlošću i mržnjom (potpuno odsustvo kreativnosti, autenrtičnosti, empatije, radoznalosti), pri tom nezainteresovani za bilo kakav vid obrazovanja – to je članstvo sns. Nakon toliko vremena, nema više sumnje da među njima nema čoveka. Prodane duše. pink, cece i karleuše, vučići, turbofolk, parovi, grand,lepa brena, plastične soraje, bubamare, smrdljivi “analitičari” tipa naduvanog anđelkovića, informeri, marići, “delije” i “grobari” …. uf,
    Bernard Šo je jednom prilikom rekao da politika (sama po sebi, mkao veština mogućeg) nije kvarna, već je prljaju kvarni karakteri. Dobrog čoveka politika ne može promeniti, a kvarnog … he, he, he,

  • Sada znate sta da ocekujete od radikalno doslednih kompletnih idiota,npr.u subotu i sire,SA odredi,snimajte ih sa 10 kamera,za pocetak,da budu i oni snimani,za sud uskoro,tj.corku.

  • Ali kolko’ su jadni!Tužno, stvarno.To je još u Titovo vreme imalo puškice,samo mu ih sada drugi pišu

  • Ovako je i Hitler radio, imao je svoje Jurišnu Diviziju, SA (Sturmabteilung), sada je to mnogo modernije a i nisu uniformisani. Vučić postaje pravi diktator.