Београд Најава

Разговор са Сашом Радуловићем у Лазаревцу

Драги суграђани, позивамо Вас да у четвртак, 31. августа 2017. године у 20 часова дођете у Лазаревац, у просторије старе пекаре “Вук”, Колубарски трг бб, на разговор са Сашом Радуловићем, председником Доста је било.

Пошто нам се ближе Београдски избори, Доста је било је направио план за Београд. План је састављен уз помно сагледавање (не)функционисања града, уз предлоге и решења која су нам упућивана. Међутим, ту се не заустављамо, желели бисмо да чујемо још. Дођите да нам кажете своје предлоге како да наш град боље функционише.

Као и до сада, са задовољством ћемо саслушати проблеме са којима се сви свакодневно сусрећемо и радо ћемо покренути сваку иницијативу којом ћемо пробати да решимо проблем.

Главни циљ ДЈБ-а је да од Србије направимо земљу у којој се лепо и радо живи. То не можемо сами. Стога, упућујемо овај позив, као један од начина да се до тог циља дође. Кроз отворени разговор и конструктивну дебату можете постављати питања, давати предлоге, решења, сугестије, упутити критике итд. Само таквим приступом можемо, на што бољи начин, доћи до општина, градова и државе у којој се лепо и радо живи.

План ДЈБ у 20 тачака за Београд