Beograd Najava

Razgovor sa Sašom Radulovićem u Lazarevcu

Dragi sugrađani, pozivamo Vas da u četvrtak, 31. avgusta 2017. godine u 20 časova dođete u Lazarevac, u prostorije stare pekare “Vuk”, Kolubarski trg bb, na razgovor sa Sašom Radulovićem, predsednikom Dosta je bilo.

Pošto nam se bliže Beogradski izbori, Dosta je bilo je napravio plan za Beograd. Plan je sastavljen uz pomno sagledavanje (ne)funkcionisanja grada, uz predloge i rešenja koja su nam upućivana. Međutim, tu se ne zaustavljamo, želeli bismo da čujemo još. Dođite da nam kažete svoje predloge kako da naš grad bolje funkcioniše.

Kao i do sada, sa zadovoljstvom ćemo saslušati probleme sa kojima se svi svakodnevno susrećemo i rado ćemo pokrenuti svaku inicijativu kojom ćemo probati da rešimo problem.

Glavni cilj DJB-a je da od Srbije napravimo zemlju u kojoj se lepo i rado živi. To ne možemo sami. Stoga, upućujemo ovaj poziv, kao jedan od načina da se do tog cilja dođe. Kroz otvoreni razgovor i konstruktivnu debatu možete postavljati pitanja, davati predloge, rešenja, sugestije, uputiti kritike itd. Samo takvim pristupom možemo, na što bolji način, doći do opština, gradova i države u kojoj se lepo i rado živi.

Plan DJB u 20 tačaka za Beograd

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar