Vojvodina Saopštenje

Zahtevamo ostavku gradonačelnika Subotice

Gradski odbor „Dosta je bilo“ iz Subotice zahteva od gradonačelnika Bogdana Labana da podnese neopozivu ostavku na ovu funkciju nakon objavljivanja skandaloznog audio snimka u kome se mogu čuti najbrutalnije pretnje i uvrede upućene Vladimiru Polovini.

Ne prihvatamo izvinjenje upućeno građanima i smatramo da je izjava data na vanrednoj pres konferenciji u Gradskom medija centru u Subotici, u kojoj optužuje druge političke subjekte da su „u jednom izrežiranom slučaju, koristeći njegov karakter emotivnog čoveka, uspeli da izbace ono najcrnje iz njega“- kukavičluk.

Stoga zahtevamo od gradonačelnika Bogdana Labana da se više ne krije iza stranke, već da postupi odgovorno i ostavkom vrati dostojanstvo časnoj funkciji koju je ukaljao. Gradonačelnik odgovara građanima, ne svojoj stranci.

Institucije u Srbiji je urušila partokratija, one su slabe, jer svako može da ih zloupotrebi ili zaobiđe. Interes društva i njenih građana je da nas vode najbolji među nama na svim nivoima. Dosta je bilo izgradiće sistem zasnovan na pravdi i pravu, jednak za sve, i ostvarićemo misiju kojoj smo potpuno posvećeni. Bez Bogdana Labana i njemu sličnih.

GO Dosta je bilo Subotica

Oznake

DJB Vojvodina

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar