Београд Образовање Саопштењe

Директор Љуба и освета најгорих ђака

Пред сам почетак школске године, за време летњег распуста, док је пажња јавности махом усмерена на припреме ђака за почетак наставе, изакулисно је смењен директор ОШ “Светозар Милетић” из Земуна, Љуба Мосуровић.

Генерације га памте као једног од најпосвећенијих и најпожртвованијих наставника и као дугогодишњег директора који је од ове школе направио једну од најбољих и најопремљенијих у Земуну.

У било ком уређеном систему, у оном којем нас напредњачка власт убеђује да тежимо, струка и знање су увек испред политике. Међутим, оно у шта нас убеђују речима, у пракси не спроводе.

Претпостављате да је планирано да на месту директора цењеног наставника треба да замени послушнији напредњачки кадар. Страначки је именован нови Школски одбор, а на место в.д. директора постављен је Милош Гачић, који није добио ниједан глас подршке запослених у овој школи!

Чланови општинског одбора Доста је било – Земун подржаће протесте који се одржавају испред ОШ “Светозар Милетић” у организацији бивших и садашњих ђака. Позивамо све оне који верују у то да Србију морају водити најбољи и који верују да је партократија канцер нашег друштва да се придруже протесту.  У марту ове године Земунци су успели да спрече смену директора Љубе, успећемо и сад.

ОО Доста је било – Земун

Ознаке

ДЈБ Земун

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар