Beograd Obrazovanje Saopštenje

Direktor Ljuba i osveta najgorih đaka

Pred sam početak školske godine, za vreme letnjeg raspusta, dok je pažnja javnosti mahom usmerena na pripreme đaka za početak nastave, izakulisno je smenjen direktor OŠ “Svetozar Miletić” iz Zemuna, Ljuba Mosurović.

Generacije ga pamte kao jednog od najposvećenijih i najpožrtvovanijih nastavnika i kao dugogodišnjeg direktora koji je od ove škole napravio jednu od najboljih i najopremljenijih u Zemunu.

U bilo kom uređenom sistemu, u onom kojem nas naprednjačka vlast ubeđuje da težimo, struka i znanje su uvek ispred politike. Međutim, ono u šta nas ubeđuju rečima, u praksi ne sprovode.

Pretpostavljate da je planirano da na mestu direktora cenjenog nastavnika treba da zameni poslušniji naprednjački kadar. Stranački je imenovan novi Školski odbor, a na mesto v.d. direktora postavljen je Miloš Gačić, koji nije dobio nijedan glas podrške zaposlenih u ovoj školi!

Članovi opštinskog odbora Dosta je bilo – Zemun podržaće proteste koji se održavaju ispred OŠ “Svetozar Miletić” u organizaciji bivših i sadašnjih đaka. Pozivamo sve one koji veruju u to da Srbiju moraju voditi najbolji i koji veruju da je partokratija kancer našeg društva da se pridruže protestu.  U martu ove godine Zemunci su uspeli da spreče smenu direktora Ljube, uspećemo i sad.

OO Dosta je bilo – Zemun

Oznake

DJB Zemun

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar