Београд Најава Политика

Душан Павловић у емисији Интервју најављује “ДЈБ школу јавних политика”

Народни посланик Душан Павловић и Слободан Томић, стипендиста програма Марија Скодовска Кири, најавиће у емисији Интервју, на званичном You Tube и Facebook каналу ДЈБ, у 20 часова, ДЈБ школу јавних политика која почиње сутра са радом. 

“ДЈБ школа јавних политика” је намењена свим члановима ДЈБ, али и свим Београђанима који желе да се кандидују за одборнике и већнике у граду и градским општинама, који желе да учествују у процесу анализе, стварања и примене јавних политика које су у интересу Београђана. Циљ школе је да се полазници опскрбе практичним алатима за анализу и креирање буџета, израду анализе јавних политика и препорука за решавање локалних питања.

Школа траје 6 недеља, води је професор ФПН-а и народни посланик Душан Павловић, а предавачи су и Мирослава Миленовић, професор Владимир Глигоров и Саша Радуловић.

Ми политику схватамо озбиљно. Прича о слободи, диктатури и протести не управљаја градом, не решава питања образовања и културе, не уводи ред у јавна предузећа, не решава питање градског превоза, обданишта, одвоза и депонија смећа, енергетску ефикасност, не заустављају корупцију, буразерску економију и намештене тендере, не смањује порезе за грађане и привреду. И Београду и Србији треба систем и људи који имају политичку вољу и знање да га направе. Сви који се пријаве постају чланови Доста је било и улазе у тромесечни пробни период у коме ће учествовати у свим акцијама.

Повезани текстови:

Позив Београђанима за „ДЈБ школу јавних политика“

 

Доста је било

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар