Beograd Najava Politika

Dušan Pavlović u emisiji Intervju najavljuje “DJB školu javnih politika”

Narodni poslanik Dušan Pavlović i Slobodan Tomić, stipendista programa Marija Skodovska Kiri, najaviće u emisiji Intervju, na zvaničnom You Tube i Facebook kanalu DJB, u 20 časova, DJB školu javnih politika koja počinje sutra sa radom. 

“DJB škola javnih politika” je namenjena svim članovima DJB, ali i svim Beograđanima koji žele da se kandiduju za odbornike i većnike u gradu i gradskim opštinama, koji žele da učestvuju u procesu analize, stvaranja i primene javnih politika koje su u interesu Beograđana. Cilj škole je da se polaznici opskrbe praktičnim alatima za analizu i kreiranje budžeta, izradu analize javnih politika i preporuka za rešavanje lokalnih pitanja.

Škola traje 6 nedelja, vodi je profesor FPN-a i narodni poslanik Dušan Pavlović, a predavači su i Miroslava Milenović, profesor Vladimir Gligorov i Saša Radulović.

Mi politiku shvatamo ozbiljno. Priča o slobodi, diktaturi i protesti ne upravljaja gradom, ne rešava pitanja obrazovanja i kulture, ne uvodi red u javna preduzeća, ne rešava pitanje gradskog prevoza, obdaništa, odvoza i deponija smeća, energetsku efikasnost, ne zaustavljaju korupciju, burazersku ekonomiju i nameštene tendere, ne smanjuje poreze za građane i privredu. I Beogradu i Srbiji treba sistem i ljudi koji imaju političku volju i znanje da ga naprave. Svi koji se prijave postaju članovi Dosta je bilo i ulaze u tromesečni probni period u kome će učestvovati u svim akcijama.

Povezani tekstovi:

Poziv Beograđanima za “DJB školu javnih politika”

 

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar