VIDEO Политика Саопштењe Скупштина

(ВИДЕО) Посланик СНС Атлагић псовао мајку Саши Радуловићу

Посланик Српске напредне странке, професор доктор Марко Атлагић, псовао је у четвртак, у сали Скупштине Србије, мајку лидеру и народном посланику Доста је било Саши Радуловићу.

“Ј…у му мајку сада цитатима” чује се посланик Атлагић на снимку који ДЈБ прилаже медијима с обзиром да је овај део исечен из архиве снимака Скупштине Србије.

У вређању је учествовао и посланик Марјан Ристичевић који је на рачун висине Радуловића погрдно добацивао да би Радуловић требало да тресе орахе, а нису ни изостале алузије да је Радуловић лопов и да његов рад штети Доста је било.

“Ајд да тресемо мало орахе, ти си висок тако мало. Да урадиш нешто корисно у животу Расуле”.

“Расуловићу, ајде да тресемо орахе, ти си висок, можеш кишобраном да га тресеш. Напољу промаја озебо си мало.”

“Што га не смените, упропастиће вас скроз.”

Цео догађај се одиграо након што је посланик Атлагић у скупштинској расправи о законима о образовању вређао Радуловића цитирајући из таблоида наслове по којима је Радуловић као стечајни управник наводно оштетио бројне фирме. Након тога је Радуловић добио право на реплику, током које је позвао напредњаке да га коначно процесуирају јер су пет година на власти, и да не замајавају народ док се у скупштини води расправа о врло важним законима о образовању.

Председница Скупштине Маја Гојковић затим даје реч поново Атлагићу, али је убрзо прогласила паузу. Међутим, посланику Атлагићу је остао укључен микрофон и време му је текло, на шта га, чује се на снимку, упозорава један од посланика СНС. У том тренутку су он и Ристичевић изрекли увредљиве коментаре на рачун лидера ДЈБ који излази из сале.

Подсећамо да председница скупштине Маја Гојковић константно оптужује посланике ДЈБ да вређају њу и Скупштину Србије иако увредљива добацивања, псовке и остали простачки изрази никада нису изашли из уста ниједног посланика Доста је било, на рачун колега посланика из владајуће већине. То просто никада није био наш манир, нити ћемо ми то икада радити. Без обзира да ли ћемо бити на власти, или у опозицији.

 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Pozdrav svima iz sve snage.
    Pokusajte, kao i do sada, da ostanete “hladne glave” i da ne reagujete neprimereno.
    Ne bih komentarisao “najnovije” uvrede, cutanje medija i ostale aktuelne afere “hektari Malog” i “kvadrati Vulina”.
    Nastavite sa online tribinama, ozbiljnim tekstovima.
    Jel ima naseg DJB na ulicama, mislim sa standovima, sa tackama za Beograd?
    jedan Zika

    • Tako je Žiko, ne obraćati pažnju na te prostake. Svi znaju ko je Rističević, ali ne znaju ko je i šta nudi DJB (što je najvažnije). Potrudite se da to narod sazna, ima valjda još načina sem okupiranih medija.

  • Šta priča ovaj bradati balvan, kakvi su mu to fazoni? “Humor” do mojega.Ovo bi mu možda u Zadruzi prošlo kao nešto duhovito.
    A ovo profesor doktor vezano za Atlagića slobodno možete da stavite pod navodnike.Ruku dajem da taj nema tri razreda osnovne škole, sin moje sestre koji ima pet godina priča razgovetnije i tečnije od njega iako tek ide u vrtić ali i tamo ima ko da ga nauči lepom ponašanju a ovaj je očigledno i te časove preskočio.