VIDEO Politika Saopštenje Skupština

(VIDEO) Poslanik SNS Atlagić psovao majku Saši Raduloviću

Poslanik Srpske napredne stranke, profesor doktor Marko Atlagić, psovao je u četvrtak, u sali Skupštine Srbije, majku lideru i narodnom poslaniku Dosta je bilo Saši Raduloviću.

“J…u mu majku sada citatima” čuje se poslanik Atlagić na snimku koji DJB prilaže medijima s obzirom da je ovaj deo isečen iz arhive snimaka Skupštine Srbije.

U vređanju je učestvovao i poslanik Marjan Rističević koji je na račun visine Radulovića pogrdno dobacivao da bi Radulović trebalo da trese orahe, a nisu ni izostale aluzije da je Radulović lopov i da njegov rad šteti Dosta je bilo.

“Ajd da tresemo malo orahe, ti si visok tako malo. Da uradiš nešto korisno u životu Rasule”.

“Rasuloviću, ajde da tresemo orahe, ti si visok, možeš kišobranom da ga treseš. Napolju promaja ozebo si malo.”

“Što ga ne smenite, upropastiće vas skroz.”

Ceo događaj se odigrao nakon što je poslanik Atlagić u skupštinskoj raspravi o zakonima o obrazovanju vređao Radulovića citirajući iz tabloida naslove po kojima je Radulović kao stečajni upravnik navodno oštetio brojne firme. Nakon toga je Radulović dobio pravo na repliku, tokom koje je pozvao naprednjake da ga konačno procesuiraju jer su pet godina na vlasti, i da ne zamajavaju narod dok se u skupštini vodi rasprava o vrlo važnim zakonima o obrazovanju.

Predsednica Skupštine Maja Gojković zatim daje reč ponovo Atlagiću, ali je ubrzo proglasila pauzu. Međutim, poslaniku Atlagiću je ostao uključen mikrofon i vreme mu je teklo, na šta ga, čuje se na snimku, upozorava jedan od poslanika SNS. U tom trenutku su on i Rističević izrekli uvredljive komentare na račun lidera DJB koji izlazi iz sale.

Podsećamo da predsednica skupštine Maja Gojković konstantno optužuje poslanike DJB da vređaju nju i Skupštinu Srbije iako uvredljiva dobacivanja, psovke i ostali prostački izrazi nikada nisu izašli iz usta nijednog poslanika Dosta je bilo, na račun kolega poslanika iz vladajuće većine. To prosto nikada nije bio naš manir, niti ćemo mi to ikada raditi. Bez obzira da li ćemo biti na vlasti, ili u opoziciji.

 

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Pozdrav svima iz sve snage.
    Pokusajte, kao i do sada, da ostanete “hladne glave” i da ne reagujete neprimereno.
    Ne bih komentarisao “najnovije” uvrede, cutanje medija i ostale aktuelne afere “hektari Malog” i “kvadrati Vulina”.
    Nastavite sa online tribinama, ozbiljnim tekstovima.
    Jel ima naseg DJB na ulicama, mislim sa standovima, sa tackama za Beograd?
    jedan Zika

    • Tako je Žiko, ne obraćati pažnju na te prostake. Svi znaju ko je Rističević, ali ne znaju ko je i šta nudi DJB (što je najvažnije). Potrudite se da to narod sazna, ima valjda još načina sem okupiranih medija.

  • Šta priča ovaj bradati balvan, kakvi su mu to fazoni? “Humor” do mojega.Ovo bi mu možda u Zadruzi prošlo kao nešto duhovito.
    A ovo profesor doktor vezano za Atlagića slobodno možete da stavite pod navodnike.Ruku dajem da taj nema tri razreda osnovne škole, sin moje sestre koji ima pet godina priča razgovetnije i tečnije od njega iako tek ide u vrtić ali i tamo ima ko da ga nauči lepom ponašanju a ovaj je očigledno i te časove preskočio.