Догађај Јужна Србија Саопштењe

Саша Радуловић посетио Медвеђу

Председник Доста је било Саша Радуловић обишао је јуче повереништво и новоотворену канцеларију у Медвеђи где је разговарао са грађанима о највећим проблемима овог малог места на југу Србије и о начинима на који би они могли бити решени. Осим Саше, у разговору су учествовали и Оливера Јовић, oкружна координаторка за јабланички округ и чланица главног одбора Доста је било, као и Славиша Михајловић, општински координатор за Бојник.

Грађани Медвеђе су се жалили на експлоатацију рудних богатстава и проблеме са рудником Леце који је доведен у стечај јако лошим управљањем. Брине их нарочито и огромна незапосленост младих људи, безбедносни проблеми, као и међуљудски односи у овој мултинационалној средини.

Након интересантне и интерактивне размене мишљења са члановима и симпатизерима, Саша је обишао локалну пијацу и Дом здравља.

Доста је било наставља да расте. За ДЈБ сваки град и село су подједнако важни.

Ширимо мрежу својих канцеларија и одбора по читавој Србији. Од избора 2016. године до данас смо изградили најјачу опозициону организацију на терену, са преко 80 одбора, 65 канцеларија и преко 5.000 чланова.

images

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар