Политика Саопштењe Скупштина

Гојковић на превару заказала сутрашњу седницу

Председница Скупштине Маја Гојковић заказала је нову седницу данас у 09.59ч за сутра у 10.00ч. За дoпуну дневног реда народни посланици имали су само један минут јер се предлог за допуну може предати само до 24ч пред почетак седнице.

У посланички клуб ДЈБ сазив је стигао у 10.15, а на е парламенту стоји време 09.59ч.

Маја Гојковић очигледно има намеру да поново спречи посланике опозиције да поднесу предлоге допуне дневног реда и између осталог и предлог посланичкe групe Доста је било да се расправља о њеној смени.

На дневном реду сутрашње седнице биће потврђивање Уговора о оснивању транспортне заједнице, два Предлога закона о потврђивању Уговора о зајму и Предлог закона о потврђивању Уговора о изменема и допунама финансијских уговора између Републике Србије и Европске инвестиционе банке.

На предлог председнице Скупштине четири тачке обједињене су у једну, како би дискусија што краће трајала. Тако да смо данас имали несвакидашњу ситуацију у којој Маја Гојковић сама себи шаље допис са предлогом да се расправа обједини у једну тачку дневног реда.

Наставља се манир заказивања седница по хитном поступку како посланици опозиције не би могли да говоре о својим предлозима и да не би имали довољно времена да се спреме за расправу о предложеним законима.

Маја Гојковић је поново злоупотребила службену функцију, наставила да вређа достојанство Народне скупштине, народних посланика и свих грађана Србије који су их изабрали.

Позивамо председницу Скупштине да престане да деградира највише представничко тело грађана својим неморалним и непрофесионалним понашањем, да рад Скупштине врати у оквире Устава и закона и да на дневни ред седнице коначно стави предлог о својој смени, као што је обећала.

Cetvrta sednica Drugo redovno zasedanje u 2017.godini (1)
Obaveštenje o jedinstvenom pretresu
Доста је било

Доста је било

3
Оставите коментар

avatar
2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Миланjedan ZikaGospodin Špigl Recent comment authors
најновији најстарији
Gospodin Špigl
Гост
Gospodin Špigl

Pola žena pola leopard.

jedan Zika
Гост
jedan Zika

Pozdrav svima iz sve snage.
Zasto nas DJB od nas „krije“ ovakve emisije? Da li ima jos koja slocna na koju nisam „naleteo“?
https://www.youtube.com/watch?v=ONbKvY8Brjs
Jedan Zika pozdravlja sve iz sve snage

Милан
Гост
Милан

Шта рећи?
Какав пример даје грађанима Србије! Одвратно!
Гади се сваком нормалном човеку.
Боље је да поднесе оставку, него што ради тај посао.