Политика Саопштењe Скупштина

Гојковић на превару заказала сутрашњу седницу

Председница Скупштине Маја Гојковић заказала је нову седницу данас у 09.59ч за сутра у 10.00ч. За дoпуну дневног реда народни посланици имали су само један минут јер се предлог за допуну може предати само до 24ч пред почетак седнице.

У посланички клуб ДЈБ сазив је стигао у 10.15, а на е парламенту стоји време 09.59ч.

Маја Гојковић очигледно има намеру да поново спречи посланике опозиције да поднесу предлоге допуне дневног реда и између осталог и предлог посланичкe групe Доста је било да се расправља о њеној смени.

На дневном реду сутрашње седнице биће потврђивање Уговора о оснивању транспортне заједнице, два Предлога закона о потврђивању Уговора о зајму и Предлог закона о потврђивању Уговора о изменема и допунама финансијских уговора између Републике Србије и Европске инвестиционе банке.

На предлог председнице Скупштине четири тачке обједињене су у једну, како би дискусија што краће трајала. Тако да смо данас имали несвакидашњу ситуацију у којој Маја Гојковић сама себи шаље допис са предлогом да се расправа обједини у једну тачку дневног реда.

Наставља се манир заказивања седница по хитном поступку како посланици опозиције не би могли да говоре о својим предлозима и да не би имали довољно времена да се спреме за расправу о предложеним законима.

Маја Гојковић је поново злоупотребила службену функцију, наставила да вређа достојанство Народне скупштине, народних посланика и свих грађана Србије који су их изабрали.

Позивамо председницу Скупштине да престане да деградира највише представничко тело грађана својим неморалним и непрофесионалним понашањем, да рад Скупштине врати у оквире Устава и закона и да на дневни ред седнице коначно стави предлог о својој смени, као што је обећала.

Cetvrta sednica Drugo redovno zasedanje u 2017.godini (1)
Obaveštenje o jedinstvenom pretresu
Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар