LOKAL Београд

НАМЕШТЕН ТЕНДЕР ЗА НОВОГОДИШЊУ ЈЕЛКУ НА НОВОМ БЕОГРАДУ

Један од „најсвежијих“ примера махинације председника општине Нови Београд Александра Шапића, свакако јесте тендер који је расписан за набавку новогодишњих јелки са бусеном.

Наиме, прослеђен нам је мејл у којем се јасно види да је једном расаднику Позив за подношење понуда за јавну набавку послат 04.12.2017. године у 9:17ч, са роком одговора до 14ч истог дана. Намера је очигледно била да се овако кратким роком фирма „избаци из комбинације“, јер је тендер већ обећан неком другом. Странка Доста је било оштро осуђује потез Александра Шапића и позива га да објасни који се механизми користе при одређивању критеријума јавних понуђача.

Доста је било Нови Београд

Доста је било

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ja nisam naišao na to da je Opština Novi Beograd raspisala tender za nabavku novogodišnjih jelki https://prnt.sc/hjdcqs . Poziv za podnošenje ponuda je moguće poslat jer je u pitanju nabavka male vrednosti? Ako je nabavka do 5 miliona? Ako je to u pitanju, a nabavlja se samo jedan artikal, jelka sa busenom, pa valjda rasadnik ima cenu svoje robe, dovoljno je da napravi ponudu i pošalje nazad na email.