LOKAL Beograd

NAMEŠTEN TENDER ZA NOVOGODIŠNJU JELKU NA NOVOM BEOGRADU

Jedan od „najsvežijih“ primera mahinacije predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića, svakako jeste tender koji je raspisan za nabavku novogodišnjih jelki sa busenom.

Naime, prosleđen nam je mejl u kojem se jasno vidi da je jednom rasadniku Poziv za podnošenje ponuda za javnu nabavku poslat 04.12.2017. godine u 9:17č, sa rokom odgovora do 14č istog dana. Namera je očigledno bila da se ovako kratkim rokom firma „izbaci iz kombinacije“, jer je tender već obećan nekom drugom. Stranka Dosta je bilo oštro osuđuje potez Aleksandra Šapića i poziva ga da objasni koji se mehanizmi koriste pri određivanju kriterijuma javnih ponuđača.

Dosta je bilo Novi Beograd

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ja nisam naišao na to da je Opština Novi Beograd raspisala tender za nabavku novogodišnjih jelki https://prnt.sc/hjdcqs . Poziv za podnošenje ponuda je moguće poslat jer je u pitanju nabavka male vrednosti? Ako je nabavka do 5 miliona? Ako je to u pitanju, a nabavlja se samo jedan artikal, jelka sa busenom, pa valjda rasadnik ima cenu svoje robe, dovoljno je da napravi ponudu i pošalje nazad na email.