VIDEO Политика Преносимо Скупштина

(ВИДЕО) Премијерко, да ли сте ви уопште бирали своје министре? Ови људи никакве квалификације немају

Питања за премијерку Брнабић:

Када погледамо биографије министара у вашој влади, јасно је да немају никакве квалификације за позиције на којима се налазе, а они су писали буџете министарстава која воде.

Шта квалификује Вулина за министра одбране? Шта га је у претходној влади квалификовало да води Министарство за рад и социјална питања?

Шта Зорана Ђорђевића, који је био министар одбране у прошлој влади, квалификује да буде министар за рад и социјална питања? То што је био шофер гувернерке? То није никаква квалификација и надам се да није пресудни разлог што је он на тој позицији.

Затим имамо кадрове који ништа осим политичког искуства немају, као што су Ружић и Антић из СПС-а. Шта их онда квалификује за државну управу и енергетику?

Затим, шта квалификује Небојшу Стефановића за Министарство унутрашњих послова? Ни дан радног искуства у овој сфери нема, а сада је изабран и за координатора служби безбедности. Због чега је постављен на ту позицију?

Дипломирао је на Мегатренду, докторирао на Мегатренду, шта га квалификује за ову позицију?

Затим, какве везе има министарка Михајловић са саобраћајем? Она је предавала у средњој школи, радила у ЕПСу, такође ради као ванредни професор на Мегатренду. Какве ово везе има са саобраћајем?

Затим шта уопште Ненад Поповић ради у Влади? Човек је уништио Минел! Поред свих Карића, Динкића, Шарића којима полако застаревају предмети и он је један од оних који су учествовали у пљачкашким приватизацијама. Шта он ради у Влади?!

Како премијерка уопште може да каже да се бори против корупције када има још два министра који су хапшени, Горана Кнежевића и Горана Тривана?

Какве ово везе има са областима које би требало да воде? Ниједан министар нема квалификације за министарства која треба да воде. Зато и имамо бужете за министарства који су катастрофални, где министар финансија покушава некако да одржи макроекономску стабилност, а никакве реформе ни у једној области нема. Грађани могу јако лепо то да виде.

Шта квалификује ове људе и да ли је премијерка уопште и једног од њих бирала да буде министар?

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Svaka cast. Tako se brani cast i ugled naroda i glasaca u parlamentu. Nadam se da cete imati snage i volje da izdrzite do kolapsa sadasnjeg sistema i do momenta kada vecina naroda vise nece podrzavati ovakvu vlast. Tada ako ne promenimo sistem kompletno onda nam vise nema spasa

  • Svaka čast, gospodine Raduloviću, fenomenalno se borite. Nadam se da građani to vide. Ako ne vide i ne razumeju – onda valjda treba da budemo ovde gde jesmo jer su se ljudi očigledo odrekli mogućnosti da razmišljaju svojom glavom.

  • Puna podrška Saši Raduloviću i stranci DJB. Vrednosti koje zastupate u politici će pobediti. Morate biti uporni i strpljivi, kao i mi, koji Vas glasamo i podržavamo. Za ostvarivanje velikih ideja potrebno je vreme i velika uporna borba.

  • Došlo vreme da ministri i činovnici oko njih ne moraju imati znanje, predznanje, niti školu. Od svega toga važno je da umeju da klimaju glavom, da puze kada zatreba, da se ne mešaju u svoj posao, ali zato svaka druga izgovorena reč mora biti ime vođe. Ovo se odnosi i na pojedinih TV stanica. U vezi nereda na fudbalskom meču u Beogradu, ministri se utrkuju koji bolje da iznese stav da je izvršen napad nad šefom, a morali su da preventivno leluju, da do toga ne dođe. Da je sprečen nered, ne bi bilo ni pismo pretnje državi, a ne šefu, kako ministri to tumače. Oni se poistovećuju sa državom, a tu uključuju i šefa.