Саопштењe

Народном посланику ДЈБ Милошу Бошковићу упућене претње преко друштвених мрежа

Народном посланику Доста је било Милошу Бошковићу данас су упућене претње на фејсбук странцији „Јужних вести“.

Коментари су обрисани, али је Милош Бошковић дао изјаву у полицијској управи у Нишу.

Претње и погрдни изради породици посланика Бошковића упућени су испод текста “Запослени и мигратни у Прешеву заједно дају крв” након што је посланик замолио новинаре да што пре бришу коментаре са говором мржње.

Доста је било осуђује говор мржње, и претње упућене било коме. Захтевамо да полиција и тужилаштво реагују што хитније, најмање са истом хитношћу и експедитивношћу као што то чине када се сличне претње упуте функционерима власти и припадницима владајуће већине.

 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

    • Zapravo razumem da je termin govor mrznje izvikan koliko i termini ” demokratija” ili ” briga o natalitetu” ili “fasista” tj koriste ih kako god hoce, kako bi negativno etiketirao drugu stranu i skrenuo paznju sa sustine problema. S obzirom da nisam video tekst, pitam se da li je trazio brisanje komentara koji negativno govore o migrantima a u duhu cenzure i nasilne promene strukture stanovnistva Srbije koja je u toku. Znam sta vidim i gledam svaki dan,zakljucno sa agresijom migranata koji je pre neki dan snimio moj video nadzor ili cenzurisanim strahom gradjana koji ih se sa razlogom plase (naoruzani hlandim oruzjem krstare gradom). Ako je mnogo komplikovano, da preformulisem: jel podrzao migrante ili ne? Za mene jedno od kljucnih pitanja da bih odlucio kojoj opciji da dam glas.