Акцијa Јужна Србија

Пријава за члана надзорног одбора

Поштовани суграђани,

са жељом да прекинемо праксу нишке политичке сцене да се сва памет налази у партији и са идејом да укључимо Нишлије у контролу рада градских институција, расписујемо конкурс за надзорне одборе.

По заступљености странака у градској скупштини, имамо право на 18 чланова надзорних одбора. Позивамо све заинтересоване да попуне форму за пријаву најкасније до 10.01.2018, након чега ће бити организован разговор са најбољим кандидатима.

На овај начин, показаћемо градској власти да је могуце спровести поштен конкурс, да је наш циљ побољшање рада градских институција, а не удомљавање нестручних партијских паразита.

Места у надзорним одборима нису плаћена, јер је власт плаћена места сачувала за своје неспособне кадрове, али су изузетно значајна у смислу контроле рада тих институција. Биографије наших изабраних чланова за надзорне одборе ће бити јавно објављене, а грађани ће бити у прилици да добију извештај о раду тог надзорног одбора.

Позивамо све политичке чиниоце у граду, да испрате наш пример, и да бар на овај начин кренемо да мењамо устајалу праксу постављања нестручних људи на места која захтевају стручност.

Линк ка формулару за пријављиванје: https://goo.gl/forms/jitmSJ5LPFa9Nous2

ГО ДЈБ – Ниш

Ознаке
ДЈБ Ниш

ДЈБ Ниш

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар