Akcija Južna Srbija

Prijava za člana nadzornog odbora

Poštovani sugrađani,

sa željom da prekinemo praksu niške političke scene da se sva pamet nalazi u partiji i sa idejom da uključimo Nišlije u kontrolu rada gradskih institucija, raspisujemo konkurs za nadzorne odbore.

Po zastupljenosti stranaka u gradskoj skupštini, imamo pravo na 18 članova nadzornih odbora. Pozivamo sve zainteresovane da popune formu za prijavu najkasnije do 10.01.2018, nakon čega će biti organizovan razgovor sa najboljim kandidatima.

Na ovaj način, pokazaćemo gradskoj vlasti da je moguce sprovesti pošten konkurs, da je naš cilj poboljšanje rada gradskih institucija, a ne udomljavanje nestručnih partijskih parazita.

Mesta u nadzornim odborima nisu plaćena, jer je vlast plaćena mesta sačuvala za svoje nesposobne kadrove, ali su izuzetno značajna u smislu kontrole rada tih institucija. Biografije naših izabranih članova za nadzorne odbore će biti javno objavljene, a građani će biti u prilici da dobiju izveštaj o radu tog nadzornog odbora.

Pozivamo sve političke činioce u gradu, da isprate naš primer, i da bar na ovaj način krenemo da menjamo ustajalu praksu postavljanja nestručnih ljudi na mesta koja zahtevaju stručnost.

Link ka formularu za prijavljivanje: https://goo.gl/forms/jitmSJ5LPFa9Nous2

GO DJB – Niš

Oznake

DJB Niš

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar