VIDEO Beograd Intervju Politika

(VIDEO) Saradnja sa Dverima će skrenuti pažnju javnosti da je ključno pitanje na izborima promena sistema

Deklaracija koju smo potpisali sa Dverima ima nekoliko začkoljica, jedna je da nema saradnje sa SNS. Mi želimo da SNS nestane ne izborima sa političke scene Srbije.

Mnoge je šokirala naša saradnja sa Dverima. Nadamo se da će se pažnja javnosti sada skrenuti na to da je ključno pitanje izbora promena sistema, zaustavljanje korupcije i lopovluka. Ja sa lopovom ne mogu da raspravljam o ideološkim pitanjima, a sa poštenim mogu.

Vučić krši Ustav Srbije jer je i dalje na mestu predsednika SNS i kao nosilac liste u kampanji za beogradske izbore. Sa žaljenjem moram da kažem da je stranka za koju sam ja glasao do 2012. i njen tadašnji predsednik Tadić radila to isto.

Vodićemo kampanju na terenu. Imamo program Plan DJB u 20 tačaka za Beograd koji ćemo predstaviti građanima, ali na jednostavan način.

DJB će smatra da smo pretrpeli neuspeh na beogradskim izborima ako ne ostvarimo dvocifren rezultat.

Ako ne ostvarimo dobar rezultat, to će imati posledice po našu organizaciju. Ja nisam ušao u politiku da 15 godina imam malu podršku kao Čeda Jovanović.

Plan DJB u 20 tačaka za Beograd

 

 

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Uopste nije sporno da je fundamentalno pitanje demokratski fundament drzave, ili u ovom slucaju grada. Ali, ko vama garantuje da ce se Dveri ponasati kao sto ste se dogovorili? A, ako vama (i nama) zabiju noz u ledja, kolike ce biti posledice za onoga ko im je pomogao da dodju na vlast?

    Samo se nadam da mislite o tome.

  • Napokon nesto pametno da se procita na sajtu Pokreta. Pametno sto ste sklopili ugovor sa Dverima. Dveri nisu bile na vlasti tako ostajete od rijeci.