Beograd

DJB tim za Beograd

Vojin Biljić

Rođen 1977. godine u Užicu gde je završio gimnaziju. Diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2002. Visoke specijalističke studije iz prava Evropske unije Universite Nancy završio je 2003 godine.  Čin rezervnog potporučnika Vojske Srbije stekao nakon završene 117. Klase slušalaca za rezervne oficire 2005. Iste godine je položio  pravosudni ispit i upisao se u Advokatsku komoru Beograda, kao advokat. Od 2005. kontinuirano drži predavanja na stručnim skupovima u zemlji i inostranstvu u oblastima bankarskog prava, prava konkurencije, ljudskih prava i prava EU. Odbornik je i šef odborničke grupe u Skupštini GO Vračar.

Predsednik je komisije za evropske integracije AK Srbije. Potpredsednik Asocijacije za evropske integracije. Govori engleski, služi se nemačkim, ruskim i francuskim jezikom.

Oženjen je Majom, ponosni otac Marte i Vere.

Jasmina Nikolić

Rođena 1971. Magistar  filoloških nauka, hispanista, profesor španskog jezika i književnosti. Magistrirala i diplomirala na Univerzitetu u Beogradu. Od 1998. radi na Filološkom fakultetu, od 2014. u zvanju višeg lektora. Bavi se narodnom poezijom, kulturnim modelima, prevođenjem i agilnim organizacionim razvojem. Gostujući predavač na Univerzitetu Ramon Ljulj i Katoličkom univerzitetu u Kitu.

Stručnjak za reformu visokog obrazovanja. Od 2010. član Tima za reformu visokog obrazovanja, a od 2013. do 2017. zamenik predsednika Tima. Pionir u prenošenju agilnih metoda iz softverske industrije u obrazovanje. Dobitnik  priznanja “Arhont” za doprinos otvorenom pristupu obrazovanju.

Član međunarodnog udruženja hispanista i Međunarodnog sociološkog udruženja. Stipendista Ministarstva spoljnih poslova Španije, Španske agencije za međunarodnu saradnju i razvoj i Instituta Kamonjš.

Od 2004. do 2009. pomoćnik Ombudsmana Katalonije na sprovođenju projekat Besplatne pravne pomoći u Srbiji.

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Završila  XIV beogradsku gimnaziju kao tehničar za toplotnu fiziku.

Dušan Pavlović

Rođen je 1969. godine. Predaje na Fakultetu političkih nauka u Beogradu savremenu političku ekonomiju sa teorijom javnog izbora, u zvanju vanrednog profesora. Ha Univerzitetu u Gracu kao profesor po pozivu predaje kurseve iz ekonomskog razvoja i ekonomske i političke tranzicije u jugoistočnoj Evropi. Oblasti interesovanja su mu teorija racionalnog izbora i politička ekonomija demokratskih ustanova. Objavio je više radova iz oblasti: Konsolidacija demokratskih ustanova u Srbiji posle 2000. godine (2007), Spisi iz političke ekonomije (2010), Teorija igara. Osnovne igre i primena (2015). Knjigu „Mašina za rasipanje para“ napisao je na osnovu iskustva stečenog tokom pet meseci u Ministarstvu privrede. To je insajderska priča iz kabineta ministra privrede Saše Radulovića 2013-2014. gde je bio savetnik ministra.

Oženjen, otac troje dece.

 Tijana Šerbula

Specijalista je strukovni inženjer grafičke proizvodnje. Licenirani je nastavnik praktične nastave u  srednjoj Grafičkoj školi od 2005.

Koordinator je tima za razvojno planiranje škole – 2010. godine učestvovala  je u pisanju petogodišnjeg plana; Koordinator tima za samovrednovanje; predsednik samostalnog sindikata Forum; Koordinator Aktiva praktične nastave; Kreator učeničke sekcije za kompjuterski marketing; Zvanično lice zaduženo za prezentaciju škole na sajmovima obrazovanja. Od maja 2016. Odbornica DJB u Skupštini opštine Zvezdara. Zamenica predsednika beogradskog odbora Dosta je bilo. Udata, Vukova majka.

Dimitrije Majkić

Rođen 1975. Odrastao u bloku 61 na Novom Beogradu. Master poslovnih komunikacija, inženjer elektrotehnike. 15 godina u prosveti i više od toga u IT sektoru kao konsultant. Radio kao savetnik ministra privrede Saše Radulovića. Osnivač i član glavnog odbora pokreta Dosta je bilo. Zaštita i unapređenje socijalnih prava i borba protiv korupcije kao glavni motiv za političko delovanje. Suprug dr Milene Majkić, otac sina Petra.

Vesna D. Jusufović

Rođena je  1981. u Novom Sadu. Diplomirala je na katedri za srpski jezik i književnost, na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Master rad odbranila je na Katedri za srpsku književnost na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, gde je i doktorirala 2014. godine.  Autor je više od dvadeset naučnih radova u domaćim i stranim časopisima i koautor dve knjige proze. Učestvovala je na brojnim domaćim i međunarodnim naučnim skupovima. Saradnik je Matice srpske na projektu Leksikon pisaca Jugoslavije. Bila je zaposlena u preduzeću „Dnevnik – Novine i časopisi“ na funkciji lektora-redaktora, kao i na televiziji, te poslovima vezanim za marketing i odnose sa javnošću. Nekoliko godina bila je angažovana u fakultetskoj nastavi, na predmetima Retorika i Kultura govora.

Pavle Gašpar

Rođen 1983. godine. Odrastao u Zemunu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu gde trenutno pohađa i postdiplomske studije iz oblasti Javnih finansija. Pohađao je  specijalističke studije iz oblasti poreskog savetovanja,  više seminara iz oblasti obrazovanja, kao i DJB školu javnih politika.

Od 2013. godine je profesor pravne grupe predmeta u srednjoj školi. Saradnik je u jednoj advokatskoj kancelariji u oblasti radnog i poreskog prava. Od 2005. godine do danas, aktivno je učestvovao u organizaciji nekih od najznačajnijih filmskih festivala u zemlji i inostranstvu. Rekreativno se bavi sportom i  učestvuje u maratonskim i polumaratonskim trkama. Veliki je ljubitelj pasa i borac za prava životinja.  DJB je prva politička organizacija čiji je član. Nikada se ranije nije bavio politikom. Predsednik je OO Zemun od decembra 2017.

Sanja Majdak

Rođena je 1973. u Novom Pazaru. Diplomirala je na Filološkom fakultetu u Prištini, na odseku za engleski jezik i književnost. Završila je master studije na studijskom programu Menadžment u uslužnom biznisu na Visokoj školi modernog biznisa u Beogradu. Dvadeset godina je profesor  engleskog jezika u srednjoj školi. Koautor je članka koji je objavljen u Zborniku sa međunarodne konferencije u Rusiji. Voli da čita i kuva. Uživa u sportskim aktivnostima sa svojom decom, poput klizanja, skijanja i vožnje rolera. Prevodi i piše. Član je Saveta roditelja u OŠ “Starina Novak’’. Član Dosta je bilo od 2014. Član Programskog tima i predsednik OO Palilula. Udata, majka dva dečaka.

Milan Popović

Rođen je 1987. godine u Vladičinom Hanu. Srednju građevinsku školu završio je u Nišu kao đak generacije, nakon čega u roku završava Građevinski fakultet u Beogradu, na odseku za konstrukcije. Odmah nakon diplomiranja se angažuje na inostranim projektima u Emiratima i Bliskom istoku. Nakon sticanja mnogobrojnih licenci i šestogodišnjeg iskustva u građevinarstvu, sada radi na upravljanju projektima u oblasti energetike kao vodeći inženjer građevinske struke.

Profesionalno opredeljenje nije umanjilo njegovu želju za aktivnim učešćem u politici. Odbornik je u Skupštini GO Zvezdara. Član je Programskog saveta gradskog odbora, kao i Glavnog odbora DJB.

Još od srednjoškolskih dana u parlamentu učenika u Nišu, učestvovao je na radionicama iz oblasti timskog rada, liderstva i demokratije. Bio je polaznik obrazovno-političkog programa PolitiKAS, Konrad Adenauer fondacije. Stalni je učesnik seminara Centra za Demokratiju i Hans – Zajdel fondacije u Srbiji.

Biljana Marković

Rođena 1991. godine u Krupnju, gde je završila gimnaziju.

Diplomirala 2015. godine na Fakultetu političkih nauka, smer za međunarodne odnose.Nakon diplomiranja, stručnu praksu obavljala u Uniji poslodavaca Srbije u sektoru za međunarodnu saradnju.

Od marta 2014. član pokreta Dosta je bilo. Član Glavnog odbora DJB i opštinskog odbora Zvezdara. Radi u poslaničkom klubu DJB u Skupštini Srbije. Član je pres tima i predsednica Foruma mladih DJB.

Open data aktivistkinja – radom na projektima čija su osnova otvoreni podaci  tj. podaci koji se kompjuterski mogu lako obraditi, uvidela da smanjenje administracije i birokratskih procedura otvara prostor za preduzetnike, olakšava život  građana i smanjuje korupciju. Voli životinje.

Ivan Stanojević

Rođen je 1984.  Asistent je na Fakultetu političkih nauka. Osnovne i master studije završio je takođe na FPN. Bio je stipendista Fonda za razvoj naučnog i umetničkog podmlatka Ministarstva prosvete, kao i Fonda za mlade talente. Trenutno je student doktorskih studija i bavi se institucionalnim uzrocima krize u evrozoni. Objavio je više radova iz oblasti političke ekonomije. Stalni je predavač na Akademiji liberalne politike.

U Dosta je bilo je od osnivanja 2014. Odbornik je u SO Voždovac i predsednik OO Voždovac. Snažno se zalaže za smanjenje uloge države u privredi i društvu. Veruje da država treba da se fokusira na sprovođenje zakona i obezbeđivanje javnih dobara. Voli košarku i društvene igre.

Gordana Mirković

Rođena je 1978. godine u Beogradu. Po zanimanju je grafički dizajner.

Nakon Škole za dizajn, završila je Višu školu likovnih i primenjenih umetnosti, a potom Fakultet digitalnih umetnosti – smer grafički dizajn.

Od 2001. godine, kao honorarni saradnik, radila je u Politika AD kao tehnički urednik, ilustrator i dizajner, a od 2003. stalno je zaposlena u Politika Novine i Magazini na poziciji grafičkog dizajnera.

Dugogodišnji je stručni saradnik kanadskih kompanija Prestige Marketing i Iceberg Studios. Članica je Dosta je bilo od aprila 2014. godine. Zamenica je predsednika opštinskog odbora Vračar i članica programskog saveta za Beograd. Govori engleski jezik. Udata, majka dvoje dece.

Stevan Alfirović

Rođen je  u Beogradu 1987. godine. Završio je  osnovne i master studije na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Od 2014. godine radi kao projektant, a kasnije i kao projekt menadžer u predstavništvu austrijske kompanije Uma Architects u Beogradu gde se bavi razradom projekata visokogradnje, pretežno za tržište EU. U 2016. osniva mali projektni biro ALPO Projekt,  gde sa nekoliko kolega, radim na nekoliko manjih projekata stambenih i komercijalnih objekata u Srbiji.

Bavio se sportom od ranog detinjstva do fakulteta. Prve sportske korake napravio je u Rukometnom klubu Crvena Zvezda, a trenirao je i fudbal, streljaštvo, atletiku i na kraju košarku. Iz košarkaškog kluba Stari Dif prelazi u  mlađe kategorije, tada najboljeg košarkaškog kluba u zemlji, KK Partizan. U Partizanu je prošao sve selekcije do seniorske, a onda prelazi u KK Korać i Ušće- vizuru. Danas se bavi sportom samo rekreativno.

Radmila Dobričanin

Rođena u Beogradu 1954. godine. Završila Srednju arhitektonsku školu. Kao omladinka, aktivno se bavila gimnastikom ( sa 14 godina osvojila 2. mesto u Beogradu). Studirala je građevinski fakultet i u isto vreme  radila kao arh.tehničar u Zavodu za projektovanje Centroprojekt od 1973. do 1993. Jedno vreme živela u Kanadi. Početkom 90-tih otvara samostalnu  zanatsku radnju koja se bavila dizajnom i  proizvodnjom  kožne galanterije. Penzionerka od 2010. od kada  uspešno vodi salon lepote.  Zainteresovana za umetnost, naročito dizajn. Veliki ljubitelj prirode. Voli da putuje. Udata, dva sina.

Dušan Stanković

Pođen 1980. godine u Beogradu, gde je maturirao u VI beogradskoj gimnaziji. Diplomirao je na Fakultetu informacionih tehnologija. Nakon diplomiranja dve godine ostaje na fakultetu u svojstvu asistenta obavljajući proces nastave na četiri predmeta. Upisuje master studije iz biznisa (MBA) na Cardiff Metropolitan University, Velika Britanija, gde diplomira 2015. godine. Trenutno radi kao softver inženjer u beogradskom ogranku američke kompanije Torchlight Technology Group iz Filadelfije, SAD. Pre pristupanja Dosta je bilo u februaru 2016. godine nije bio član nijedne političke partije na šta je posebno ponosan. Odbornik je u Skupštini GO Zvezdara. Šef je IT tima u DJB, i član programskog saveta gradskog odbora.

Bio je učesnik seminara Centra za demokratiju i Hans Zajdel fondacije u Srbiji.

Ana Radojević

Rođena je 1979. godine u Aranđelovcu. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, smer Međunarodni odnosi.

Od 2006. godine živi i radi u Lazarevcu. Od 2006. do 2012. radila je u televiziji GEM u Lazarevcu, kao novinar informativne redakcije, voditelj i urednik emisije „Naš gost“. Od 2010. pisala za Regionalne novine, a jedno vreme je bila i  dopisnik lista „Napred“ iz Valjeva.

Od 2011. i danas radi kao glavni i odgovorni urednik lista „Prave novine“, koji izdaje njena porodična firma SGFX Media.  2012. godine osniva Udruženje za društveni i kulturni razvoj „Okrug“. Godine 2017. upisala je master studije na Fakultetu političkih nauka – smer Politička analitika i društvene promene.

Udata, majka dvoje dece.

Radomir Mrkić

Rođen je 1980. Nakon završene gimnazije upisuje medicinski fakultet, ali ga napušta nakon treće godine studija.  Služio vojni rok u uniformi 2006. Godine 2012. godine upisuje Fakultet za pravne i poslovne studije dr „Lazar Vrkatić“ u Novom Sadu, odsek poslovna psihologija. Trenutno je apsolvent, ali očekuje da će tokom proleća diplomirati i dobiti zvanje psihologa.

Radio je u kol centru Wiener Stadtische osiguranja,  u kompaniji Aman, nakon čeka se zapošljava u porodičnom preduzeću Dreninvest gde radi i danas kao samostalni referent.

Voli politiku, prati je od tinejdžerskih dana.  Vođen željom da menja politiku u Srbiji, angažovao se u Dosta je bilo.

Ivan Milić

Rođen je 1982. godine u Nišu. Završio je Elektronski fakultet u Nišu. Tokom završnih godina studija radio poznatoj niškoj firmi za proizvodnju softvera. U Beograd dolazi 2011. neposredno pre rođenja svog prvog sina.       

Po dolasku počinje svoj biznis. Potpisuje ugovor o mentorstvu na startap projektu sa firmom iz Ljubljane. Godine 2012. ova slovenačka firma izlazi sa aplikacijom baziranom na Ivanovom P2P sistemu, na startap takmičenje TS Startup 2012 – Telekom Slovenija. Za projekat osvaja prvo mesto.

Danas sarađuje sa jednim magnatom Silikonske doline koji je sam učestvovao u stvaranju IT tehnologija današnjice. Uz njegovu podršku očekuje izlazak svog proizvoda u etar krajem 2018. Godine.

Jadranka Ljubojević

Rođena je 1981. godine u Pljevljima. Završila je Jedanaestu beogradsku gimnaziju. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Član Saveta roditelja u predškolskoj ustanovi “Lane” i koordinator opštinskog odbora Dosta je bilo Grocka. Od 2001. do 2005. bila posmatrač na izborima ispred CESID-a. Bila je radio – voditelj. Hobi joj je čitanje. Udata, majka jednog deteta.

Ivana Vuleta

Rođena 1991. godine u Beogradu, gde je završila prirodno-matematički smer gimnazije „Sveti Sava“, potom diplomirala i masterirala politikologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Trenutno je doktorantkinja Fakulteta političkih nauka (BU). Oblast koju istražuje su politike identiteta, sa fokusom na probleme i izazove multikulturalizma. Pored formalnog obrazovanja, kontinuirano se nadograđuje i neformalnim kroz različite programe, škole, kurseve, obuke i seminare. Po završetku osnovnih studija radila je u kompaniji za istraživanje tržišta, potom telekomunikacionoj kompaniji. Angažovana u  Dosta je bilo kao sekretarka opštinskog odbora u Zemunu i sekretarka Foruma žena DJB.

Dragoslav Budimirović

Rođen 1964. godine u Obrenovcu gde je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu 1991. godine. Na istom fakultetu je odbranio doktorsku disertaciju na temu “Nove forme adsorpcionih materijala na bazi modifikovanih ugljeničnih nanocevi za uklanjanje jona arsena, olova i kadmijuma iz vode” 2017. godine i time stekao naučni stepen Doktor nauka-Inženjerstvo zaštite životne sredine.
Objavio više stručnih i naučnih radova, autorskih tekstova i jednu patentnu prijavu.
Poseduje licencu (371) odgovornog projektanta tehnoloških procesa – Inženjerska komora Srbije.
Položio stručni ispit – opšti deo za radnike sa VSS zaposlene u organima državne uprave, Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu.
Poznaje rad na računaru – napredni nivo (programiranje baza podataka, Web programiranje i korišćenje niza specijalizovanih softvera).
Poseduje bogato radno iskustvo na menadžerskim pozicijama: Direktor fabrike “Prva Iskra – PAM” DOO; Zamenik sekretara – Sekretarijat za zaštitu životne sredine grada Beograda; v.d. direktora JKP “Obrenovac”;
Svira gitaru, voli basket, šah i preferans.
Koristi se engleskim i ruskim jezikom. Oženjen je i ima dve ćerke.

Zorica Dragović

Rođena 1961. godine u Trsteniku. Gimnaziju, društveno-jezičkog smera završila u Vrnjačkoj Banji. Studirala pejsažnu arhitekturu. Od 1989-1992. god radila u Euromarketu, Beograd kao menandžer veliko i maloprodaje. Od 1992-1999. radila u Woodland Business Overseas (Solun, Grčka) kao menadžer, specijalnost – uvoz robe sa Dalekog Istoka. Od 2001-2011. radila u Jugopetrol turizmu – Follow me turistička agencija kao komercijalista aranžmana. Od 2011. radi kao privatni preduzetnik. Volontirala u mnogim centrima i 1999. godine je dobitnik nagrade Sveti Nikola za najboljeg volontera. Govori engleski i grčki jezik. Učestvuje intenzivno u oživljavanju Čumićevog sokačeta/ Belgrade design district / kao mesta gde se prezentuje srpski dizajn. U DJB je od osnivanja i to je prva politička organizacija čiji je član. Koordinator je OO Stari grad. Udata, Andrejeva mama.

Stefan Ilić

Rođen 1988. godine u Kruševcu gde je završio srednju ekonomsku školu. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2012. godine na smeru Finansije, bankarstvo i osiguranje. Tokom 2009. i 2010. godine pohađao Multidisciplinarne dodiplomske studije Beogradske otvorene škole. Tokom studija bavio se debatovanjem kao član debatnog kluba Ekonomskog fakulteta.

Od 2012. godine radi u bankarskom sektoru u oblasti upravljanja tržišnim rizicima i rizikom likvidnosti. U prethodnom periodu pohađao više specijalističkih kurseva iz oblasti upravljanja aktivom i pasivom banke, različitim rizicima banke i SQL jezika.

Nakon lokalnih izbora 2016. godine postao odbornik DJB u gradskoj opštini Palilula. Član beogradskog Programskog saveta Dosta je bilo gde se primarno bavi pitanjima gradske poljoprivredne politike i poslovanja PKB-a.

Nada se da će u narednih par godina stići da obiđe Peru i Japan.

Aleksandra Tomašević

Osnovnu školu i gimnaziju završila u Nikšiću. Diplomirala 2010. godine na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, smer upravljanje kvalitetom. Od 2011 do 2015. u više kompanija obavljala posao marketing menadžera i menadžera prodaje. Od 2015. radi na internet portalu koji obrađuje teme vezane za menadžment sistemom kvaliteta, organizuje konferenciije i okrugle stolove o standardima u prehrambenoj, automobilskoj i dr industrijama.
Političku situaciju pomno prati već dugi niz godina, a sa pojavom pokreta Dosta je bilo, odlučuje da se i aktivno uključi i da svoj doprinos. Do sada nije bila član nijedne druge stranke.
U slobodno vreme voli da čita istorijsku literaturu, s posebnim osvrtom na period između dva svetska rata. Veliki je ljubitelj sporta, a košarkaške utakmice prati sa posebnim interesovanjem.
Član Opštinskog odbora Palilula i član Gradskog odbora.

Izborna lista Dosta je bilo i Dveri za objavu

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ima li ekonomista?! Ko je napravio takav (veliki) propust. Da bi neko upravljao imovinom i ili kontrolisao druge kako to rade potrebna su znanja iz ekonomskih nauka koja se godinama uče! DJB se zasniva pre svega na čistim računima (varam li se) a ovi ljudi baš u toj materiji nisu dovoljno stručni! Zatim da se od milion beograđana postavljaju oni (nije to uvreda ni cinizam) koji su došli u BG predstavlja ipak malo razočaranje za beograđane.

    • Dušan Pavlović predaje predmete koji se tiču ekonomije, a i Stefan Ilić je diplomirani ekonomista.

  • 1.) Koliko stvarno ima Beograđana u DJB timu za Beograd? 2.) Kakva je stvarna stručnost i realno profesionalno iskustvo članova DJB tima za Beograd?

  • Uopšteno tim DJB za Beograd izgleda pristojno i Vojin Biljić je pristojan nosilac liste. To što je lista puna ljudi koji su rođeni u svim krajevima Srbije i šire za mene, rođenog Beograđanina, je plus a ne minus. Svako ko se tokom studija družio sa studentima iz unutrašnjosti zna koliko su to vredni, dobri i pozitivni ljudi. Uz to veoma realni i racionalni.

    Nažalost, na listi ima i propusta, poput 37-godišnjeg nesvršenog studenta koji je pre porodičnog biznisa iskustvo sticao u kol centru i Aman trgovini. Uz dužno poštovanje, kada vlasnik takve biografije napiše da je “od tinejdžerskih dana vođen željom da menja politiku u Srbiji”, onda se ja pitam da li je takav čovek išta više od stranačkog vojnika i političkog karijeriste u najavi. Ako je dotični zbog koalicije sa Dveri ispao iz top 20 kandidata na odborničkoj listi, eto još jedne dobre strane te koalicije.

    Inače, interesantno mi je da je do 12. mesta na listi odnos DJB i Dveri 50:50, pa sedmoro sa liste DJB, pa od dvadesetog mesta Dveri i DJB u odnosu 1:2. Deluje mi kao da su u neku ruku Dveri pristale da budu mlađi partner u koaliciji, a deluje mi da rukovodstvo DJB samo takve koalicije i želi.

    U celini sam ipak zadovoljan što sam dao svoj potpis za ovakvu listu. Čini mi se da je 37-godišnjem apsolventu mnogo i 43. mesto na listi, možda je malo nepravedno prema čestitom radniku koji je 58. na listi, ali čega sve ima u srpskoj politici ovo je još relativno pristojno. Voleo bih da ova lista uđe skupštinu grada Beograda, a budite sigurni da ću pomno pratiti šta će biti sa odbornicima iz ovog tima za Beograd, hoće li neko preći u državnu službu, hoće li neki preduzetnici masovno dobijati tendere, itd.

    Moj glas u borbi za cenzus imate. Ali ne zaboravite – Samo vas gledamo!

  • Zameram veb-dizajneru što nije stavio slike pored imena kandidata, gde im je mesto. Ovako, slike su na panelu bez imena, a imena su izređana bez portreta …