Београд Политика Привреда Саопштењe

Мали да прочита своју биографију

Приликом јучерашњег обиласка погона турског „Бирлешик текстила” у Лазаревцу, који је купио некадашњу фабрику „Беко”, градоначелник Београда Синиша Мали је подсетио да је та фабричка хала била напуштена од 2003. године, када је „Беко” отишао у стечај.

“Уместо оних који су фабрике затварали, стављали на њих катанце, отпуштали људе, ми отварамо фабрике и нова радна места”, рекао је Мали, помоћник министра за привреду и директор у Агенцији за приватизацију од 2001. до 2003. године.

Доста је било позива Синишу Малог да прочита своју биографију и престане с изругивањем својим суграђанима.

Подсећамо градоначелника Малог да је 2013. учествовао у приватизацији Беопетролових пумпи. Беопетрол је Лукоилу позајмио 105 милиона евра да би Лукоил купио Беопетрол на 25 година, што је све детаљно описано у извештају Савета за борбу против корупције из септембра 2013. године. Пошто је отишао из Агенције, Мали се запослио у Беопетролу.

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Agencija za privatizaciju je bila na adresi Srpskih vladara 16 na prvom spratu, a u prizemlju je bila konsultantska firma Di lojt Tuš vlasnika Aleksandra Vlahovića. Mali je na prvom spratu radio za platu, a u prizemlju za proviziju i mito…naravno uz obostrane informaciji na relaciji prvi sprat – prizemlje