Beograd Politika Privreda Saopštenje

Mali da pročita svoju biografiju

Prilikom jučerašnjeg obilaska pogona turskog „Birlešik tekstila” u Lazarevcu, koji je kupio nekadašnju fabriku „Beko”, gradonačelnik Beograda Siniša Mali je podsetio da je ta fabrička hala bila napuštena od 2003. godine, kada je „Beko” otišao u stečaj.

“Umesto onih koji su fabrike zatvarali, stavljali na njih katance, otpuštali ljude, mi otvaramo fabrike i nova radna mesta”, rekao je Mali, pomoćnik ministra za privredu i direktor u Agenciji za privatizaciju od 2001. do 2003. godine.

Dosta je bilo poziva Sinišu Malog da pročita svoju biografiju i prestane s izrugivanjem svojim sugrađanima.

Podsećamo gradonačelnika Malog da je 2013. učestvovao u privatizaciji Beopetrolovih pumpi. Beopetrol je Lukoilu pozajmio 105 miliona evra da bi Lukoil kupio Beopetrol na 25 godina, što je sve detaljno opisano u izveštaju Saveta za borbu protiv korupcije iz septembra 2013. godine. Pošto je otišao iz Agencije, Mali se zaposlio u Beopetrolu.

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Agencija za privatizaciju je bila na adresi Srpskih vladara 16 na prvom spratu, a u prizemlju je bila konsultantska firma Di lojt Tuš vlasnika Aleksandra Vlahovića. Mali je na prvom spratu radio za platu, a u prizemlju za proviziju i mito…naravno uz obostrane informaciji na relaciji prvi sprat – prizemlje