Војводина Саопштењe

Потоп напредњака у Кикинди

Најновија афера у вези са ревизорским извештајем анализе буџета Града Кикинде у 2016. години добро је продрмала кикиндску власт. Небројене неправилности, које је ревизор пронашао, показале су праву слику (не)рада локалне самоуправе. То је био још само један показатељ да су се предходне тврдње покрета Доста је било у вези са катастрофалним резултатима СНС-а, показале као тачне. Власт је потврдила да је бахата и нестручна, јер је на руководеће положаје постављала партијске послушнике, а не лица која треба да имају одређене квалификације и радно искуство за обављање послова од општег интереса.

Нигде конкурса, тендера и транспарентности. Новац грађана се одливао којекуда, а најчешће је завршавао у џеповима оних, који су их на та места постављали. А сада мук, ћуте и слежу раменима. Праве се као да не знају шта се дешавало, кажу исправићемо грешке, поправићемо стање.

Не господо, ВИ ћете да одете. Доказали сте да ништа не умете, осим да чините незаконитости. Не умете да водите град у интересу грађана, већ само за себе. Ако државни органи једног дана покрену истрагу у вези са оваквим извештајем, мораћете да одговорите на сва питања и све злоупотребе које сте чинили.

Три месеца је прошло од како ВАМ је Покрет Доста је било поставио питања:
Ко вам је дао новац за донације? Ко је наложио да се уплаћује 40.000 динара? Ко су лица која су располагала оволиким новцем у Кикинди?
Ћутите и даље, а ћутање је знак одобравања. Нико не сме да нам одговори, јер су сви уцењени. Зависи им бедна егзистенција од СНС-а. По вама, сви су они намирени и сад морају да ћуте.
МИ НЕЋЕМО ЋУТАТИ!

Градоначелник, после свега, једва чека да се склони и врати у Београд, да прекине ову агонију. Град је водио по диктату, као испоставу Београдске централе СНС-а, а не као наш суграђанин.

Човек из сенке Миленко Јованов не бира средства да оспе паљбу по опозицији. Најновији твит – бисер овог човека односио се на „противприродни блуд“ новонастале коалиције ДЈБ- Двери. Коалиција је склопљена на темељу начела ДЈБ-а и ми нисмо изневерили наше бираче. Власт се очигледно најстрашније уплашила уједињења.

Сматрамо да је већи противприродни блуд начинио лично Миленко „Прелетачевић – ЦРНИ“ који је из изразито антиевропске странке ДСС-а, кад је тамо изгубио тло под ногама, направио салто мортале и удомио се у проевропскиом СНС-у. То му није било довољно, већ је код напредњака испливао као човек чије изјаве превазилазе границе дечије маште. Не заборавимо чињеницу, да га председник због „оваквих бисера“ често похвали и не пропушта да га пореди са њим из млађих дана.

Да подсетимо јавност да је деведесетих, садашњи председник (док је био млад) био један од политичара који је ову земљу довео до санкција, ратова, инфлације, дна…

Зато драги суграђани, ако вам је стало до враћања у деведесете, верујте твитовима Миленка Прелетачевића Црног.

МИ НЕЋЕМО ОДУСТАТИ

Покрет Доста је било Кикинда

Ознаке

ДЈБ Кикинда

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар