Mediji Politika

Monitoring medija: Gostovanja na N1 u januaru 2018.

Tokom januara ove godine u političkim emisijama na televiziji N1 gostovali su opozicioni političari:

 

Borko Stefanović, 16. januara u emisiji Dan uživo

Bojan Pajtić i Dragoljub Mićunović, 24. januara zajedno u emisiji Dan uživo

Dragan Đilas, 19. januara u emisiji Novi dan

Boris Tadić, 12. januara u emisiji Dan uživo

Zoran Živković, 14. januara u emisiji Novi dan zajedno sa Marijom Janjušević

Miloš Jovanović, 26. januara u emisiji Novi dan

Marinika Tepić, 29. januara u emisiji Novi dan

Aleksandar Šapić, 10. januara u emisiji Novi dan 

Dragan Šutanovac, 30. januara u emisiji Novi dan

Nijedan predstavnik Dosta je bilo nije bio gost u nekoj od emisija od početka 2018. Godine.

 

Povezani tekstovi:

Činjenice o gostovanju DJB na TV N1 od predsedničkih izbora do danas

Naslovne stranice Danasa

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Nadajmo se da ce ispraviti ovu nepravdu i da ce vas pozvati na gostovanje u nekoj od emisija, jer je N1 ostala jedina opoziciona TV koju jos gledam i citam njihov sajt. Sve ostale je AV potkupio, a danas nazalost u Srbiji je sve na prodaju a obraz i postenje vise namaju cenu.

    • Jel zaista mislite da je N1 opoziciona televizija. Imaju i oni svoje favorite to su nezreli političari koje ste gore naveli. Uz to ni juće onaj mutavi Han nije pozvao na razgovor DJB i Dveri. Znači imaju svoje favorite, ljigavce.

  • Budući da ovu TV prozivaju da je “CIA – TV”, s najvišeg niova države, predlažem da u razgovoru za izbore sa građanima. Predlažem da onako kroz šalu, a usvakoj šali ima istine, kažete ove stvari. Neka ovo bude dokaz građanima, da niste ničiji, pa ni “američki igrači”. Recite: “Neće nas pozove u gostovanje N1, vlast kaže da su CIA – Tv. Pogledajte koga sve zovu”. Da ovi odu, a da se oni ne vrate. Do Oslobođenja.. Pozdrav dobrim ljudima i pogledajte ovo red je radi kolacije, a slabo se širi internetom: https://www.youtube.com/watch?v=T8lEvRFi9VY , Napomena: Ovdje mora odovarati ovaj svjedok, ako laže ili AV, ako je istina. Trećeg nema, širi dalje…

  • Izgleda da im se ne sviđa onaj deo slogana “… a da se oni ne vrate”. Mislim da će DJB da se vrati na N1 posle beogradskih izbora. Moraće i oni da “prihvate realnost”.

  • Hteo bih da napišem da sam danas pokušao da ostavim komentar na N1. Komentar je bio pristojan ali nije objavljen. Upućena je kritika na račun kolumne za ovu nedelju koju piše Draža P. Svi mediji u Srbiji očigledno imaju podešen “filter” pa što ne bi i N1.

    • Jedno vreme su uredno objavljivali komentare.Sada ni jedan pozitivan komentar o ovoj koaliciji ne objavljuju.Eno pod BG izbori ima deo intervjua B.Obradovica u Blicu.Pogledajte,sve negativni komentari.Kao da neko to uopste cita, ljudi gledaju televiziju i sad i komentari su problem