Beograd Kampanja Politika

DJB podneo prigovor Gradskoj izbornoj komisiji

Vojin Biljić, prvi na listi ”Dosta je bilo i Dveri –  Da ovi odu a da se oni ne vrate” i Saša Radulović, predsednik Dosta je bilo, podneli su danas prigovor GIK-u zbog proglašenja lažne izborne liste ’’Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka’’, čij je nosilac SNS funkcioner Milorad Radulović.

Nakon toga su dali izjavu za medije u prostorijama Gradske izborne komisije, na adresi Kraljice Marije 1.

Kao ovlašćeni predstavnik predlagača liste Vojin Biljić podneo je prigovor Gradskoj izbornoj komisiji iz sledećih razloga:

a) Biljić je prethodni dan 17. februara neosnovano udaljen sa sednice GIK-a i na taj način mu je uskraćeno zakonsko pravo da kao stranka u upravnom postupku i zainteresovano lice iznese svoje argumente protiv liste koja je predložena i koja ima identičan naziv kao Dosta je bilo.

b) GIK je proglasio listu koja ima za cilj da birače dovede u zabludu  i da prilikom zaokruživanja na glasačkom listiću, ubeđeni da glasaju za DJB, glasaju za lažnu listu.

v) Saša Radulović je podneo prigovor Gradskoj izbornoj komisiji zbog neovlašćenog korišćenja imena ‘’Dosta je bilo’’.

Iz očiglednog straha da će lista DJB i Dveri ostvariti jak dvocifren rezultat, SNS na sve moguće načine nastavlja da obmanjuje građane, kao što je to radio sa svojom lažnom listom na lokalnim izborima 2016. godine.

Povezani tekstovi:

GIK proglasio lažnu listu Dosta je bilo

Ko je lažni Radulović, nosilac lažne liste Dosta je bilo

 

U prilogu:

Tri prigovora GIK-uSKMBT_22318021817410 (1)
ilovepdf_merged (1)

 

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Dobra je stvar što ovo teško da može proći kod glasača DJB-Dveri.Ipak oni koji za vas glasaju znaju svaki detalj liste, i za koaliciju i za njen pun naziv tako da će šteta biti minimalna.Ako prevare dvoje-troje ljudi puna kapa.Ali prigovoriti se mora jer je ovo krajnji stepen jedne skandalozne bahatosti.No, kažem, kako god da odluče, nemate brige, neće imati nikakve koristi od ovoga.Da su probali npr. sa Đilasom ili Šapićem da izvedu ovako nešto efekat bi bio mnogo jači, srećom nisu se dosetili toga(ili nisu hteli da se dosete)

    • Ma gde ce tesko proci, tesko ce proci kod nas koji svakodnevno pratimo saopstenja na ovom sajtu,ali kod mnogih drugih koji ne prate dovoljno lako moze doci do zabune.Tako da bih savetovala svim simpatizerima da svima za koje znaju da su planirali da glasaju za Dosta je bilo ili jos nisu odlucili ali naginju ka ovoj opciji, obavezno skrenu paznju da je broj 7 u pitanju,za svaki slucaj

  • Srbija u 21. veku. Umesto da se da li na semaforu za pesake treba da stoji muska li zenska figura, mi pricamo o… Najgora amo zemlja na svetu ali najgora…

  • Mlade ljude ne mogu zbuniti,ali zato penzioneri mogu da nasednu.Vec se u Beogradu prica da su se Sasa i Bosko posvadjali i da Sasa ide samostalno na izbore sa sloganom: Dosta je bilo pljacke,koripcije i kradje.A i problem je sto Sasu znaju vise kao Radulovic,nego kao Sasa.

    • Nažalost penzioneri ne glasaju za Dosta je bilo, možda samo manji broj njih, ogromna, ogromna većina glasa zna se za koga, ali ova priča oko svađe mi je potpuno neverovatna, nisam iz BG-a pa ne znam ništa o tome, ali stvarno i smešno i žalosno istovremeno.

  • Koji broj na listi da zaokruzim?Da li 7 ili 23,posto cujem u Zemunu da su Seseljevi radikali pricali da ce Radulovic ici pod brojem 23.