Autorski tekst Beograd Pravosuđe

Ko je lažni Radulović, nosilac lažne liste Dosta je bilo?

Milorad Radulović (1951), nosilac lažne liste Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka – Radulović Milorad koju je sinoć proglasila Gradska izborna komisija,  funkcioner je SNS i pomoćnik predsednika Opštine Zemun. Po zanimanju je ugostiteljski tehničar, odnosno konobar.

Juče proglašena lažna lista Dosta je bilo, nije prva podmetačina Milorada Radulovića. Apsolutno isto je uradio i uoči parlamentarnih izbora 2016. godine. Kad je postalo izvesno da će Dosta je bilo u aprilu 2016. godine napraviti odličan rezultat ne samo na republičkom nivou, već i na nivou opštine Zemun, Milorad Radulović, većnik u Gradskoj opštini Zemun od 23. oktobra 2014. godine (plata 91.700 din)  je po nalogu funkcionera SNS-a formirao lažnu grupu građana sa nazivom “Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka – Milorad Radulović” sa namerom da glasače na dan izbora dovede u zabludu i zbuni.

Lažna lista Milorada Radulovića je u aprilu 2016. godine osvojila 1,58% glasova, dok je Dosta je bilo osvojio 8,79%, što će reći – lažna lista je tad podneta u poslednji čas kako bi se onemogućio dvocifren rezultat koji je Dosta je bilo sa pravom očekivao. Da Milorad Radulović svojom lažnom listom nije doveo birače u zabludu, Dosta je bilo bi na lokalnim izborima u opštini Zemun u aprilu 2016. godine osvojio 10,37%.

Za ovu podmetačinu sa lažnom listom, Radulović je nakon lokalnih izbora 2016. godine nagrađen mestom pomoćnika predsednika opštine Zemun (plata 95.500 din).

Poznat je i kao čovek koji veoma lako pristaje na sve prevare u ime stranke iz koje dolazi, a koju u opštini Zemun predvodi Dejan Matić.  Matić je tek poseban fenomen. Svoju političku karijeru započeo je kao šofer Aleksandra Vučića. Nakon samo šest meseci od dolaska na vlast, višestruko je uvećao svoju imovinu.

Zašto je lažni Radulović posegao za istom prevarom i 2016. i juče kada mu je GIK sramno prihvatio listu?

Sve je izvesnije da je lista “Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate” odavno na pretpostavljenom dvocifrenom rezultatu. Predsednik SNS Aleksandar Vučić očigledno nema ideju kako da se suprotstavi jedinoj pravoj opoziciji. Zbog toga je i odlučio da ponovo podmetne lažnu listu sa istim lažnim nosiocem i očigledno se oslanja na navodno kratko pamćenje građana. Ovaj put lažna lista nosi naziv “Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka – Radulović Milorad”.

U prilog tome da upravo Aleksandar Vučić, predsednik SNS-a stoji iza prevare sa lažnom listom ili listama je njegova izjava objavljena juče 17. februara u 10:55 u kojoj je najavio da će biti proglašene 24 liste za Beogradske izbore (preneo RTS), iako je je lista pod rednim brojem 23 proglašena tek u 22:22, a lista pod rednim brojem 24 u 22:27. Da li je to predsednik SNS-a i vidovit?

Radulović je poznat i kao donator SNS. On i još četiri osobe sa lažne liste sa lokalnih izbora u Zemunu iz aprila 2016. godine sa uplatama od 40.000 din bili su i jedni od oko 7000 lažnih donatora u Vučićevoj predsedničkoj kampanji. Tačnije, oni su učestvovali u upumpavanju oko 2,2 miliona evra nepoznatog porekla u legalne tokove predsedničke kampanje Aleksandra Vučića.

Ne znam samo kako funkcioner SNS-a zamišlja borbu protiv “pljačke, korupcije i lopovluka” imajući u vidu da upravo njegove stranačke kolege, pa i on sam, spadaju u najveće prevarante? Da li će mu u tome pomoći nekadašnji član Zemunskog odbora SNS-a i još jedan lažni donator Vučićeve kampanje, a danas direktor Agencije za borbu protiv korupcije, Dragan Sikimić?

Pitam se – da li je Milorad taj koji će razotkriti kako je Siniša Mali došao do 24 stana u Bugarskoj? Da li je Milorad spreman da nam otkrije ko je rušio u Hercegovačkoj u noći kad je njegova lažna lista našoj ukrala 1,58%? Da li je Milorad Radulović taj koji će se založiti da javnost konačno ima uvid u tajni ugovor potpisan za lažni projekat Beograda na vodi?

Lažni doktori, lažni projekti, lažni borci protiv korupcije, lažni donatori, lažne liste – sve oko Aleksandra Vučića i SNS-a je laž i prevara. Pažljivo gledajte glasački listić i ne dozvolite da im prođe podvala. Ovo je skandal zbog kojeg očekujem, i to ne kao narodna poslanica, već i kao građanka da sve novine i sve televizije sa nacionalnom frekvencijom bruje. Ovaj skandal dokazuje i da smo prešli dvocifren rezultat. Neka ovi izbori budu početak njihovog kraja, prevršili su svaku meru.

Tatjana Macura

narodna poslanica

članica GO Dosta je bilo

zamenica predsednika OO Dosta je bilo – Zemun

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Sada jeko i ostro sve karte na sto, kada oni igraju prljavo vi otvoreno o njihovim koruptivnim radnjama od Vrsackih vinograda do 24 stana na bugarskom primorju, o pljacki penzionera, o povecanju poreza, taksi akciza, o zaduzivanju zemlje, prodaji Kosova… Na svakom pojavljivanju da vam to bude OBAVEZA.

  • bas me zanima hoce li mediji brujiti o ovome. Kakva katastrofa .. koliko podmetacina radi SNS i koje su to sve metode borbe za svaki glas, makar i na naj prljaviji nacin …

    • Biće još podmetačina, kradja, nepostojećih glasača. Neće oni mirno da predaju vlast.

    • Poštovani Šumadinac,

      Nije ova jedina lažna lista. Već sad ih ima još nekoliko. Ova je samo najočiglednije uperena protiv liste “Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate”. Duboko verujem da se nas i najviše plaše.

      Veliki pozdrav,

      Tatjana Macura

    • Poštovani Gojko,

      Juče sam o ovome pročitala samo u 2-3 online medija. Videcemo danas…iako čisto sumnjam da će biti više reči.

      Veliki pozdrav,

      Tatjana Macura

  • vucic se uplasio ako pobedite na izborima zna da ga lustracija negine i ne samo lustracija, kraj kriminalu, korupciji i svim drugim nedozvoljenim radnjama, sada kao ranjena zver na sve su spremni.

    • Poštovani Hrabro, 🙂

      Mi ćemo hrabro kao što smo i krenuli. 🙂

      Važno je razumeti da od BG izbora sve počinje – ako opozicija pobedi na BG izborima, na republičkim će sigurno. Pažljivo gledajte glasački listić i zaokružite 7.

      Veliki pozdrav,

      Tatjana Macura

  • Inace, jedina odbijena lista su Komunisti…da se slucajno sps ne nadje ispod cenzusa. Ako ste u mogucnosti, proverite i to.RU42m

    • Poštovani Bogdane,

      U pravu ste.

      Ostale fantomske liste su puštene. SPS je i dalje poželjan koalicioni partner SNSu i zato će im pomoći da predju cenzus.

      Veliki pozdrav,

      Tatjana Macura

  • Djb i Dveri su jedina prava opozicija u Srbiji trenutnoj ali i bivsoj vlasti. Na zalost koliko god se budete trudili da na fer nacin i kroz demokratske kanale pobedite Naprednjake bojim se da nemate nikakve sanse.
    Bojim se da ce odstupanje sa vlasti Slobodana Milosevica u udzbenicima istorije ostati zabelezeno kao dostojanstveno u poredjenju sa onim sta nam ovi spremaju.