Vojvodina Događaj Predavanje Saobraćaj

Kako spasti železnicu

Kako spasti železnicu

Dosta je bilo je juče u svojoj konferencijskoj sali po prvi put ugostio stručnjake i ljubitelje železnice. Okupljeni poslanici, odbornici i članovi naše organizacije su sa velikim interesovanjem sabirali znanja o pitanjima infrastrukture, a najviše o stanju i perspektivi železnice u Vojvodini.

Diskusija o železnici

U planu je organizovanje niza ovakvih skupova sa različitim temama. Cilj je da se podigne nivo upoznatosti članstva sa opštim stanjem u raznim oblastima i to što detaljnije moguće.

Pravimo temelj za izradu naše politike za železnicu. Naše politike nisu puke parole, mi ne obećavamo stvari za koje nismo apsolutno sigurni da su važne i da mogu da se realizuju. Zato nam je značajna podrška stručne javnosti. Pitanje saobraćaja je u samom vrhu po značaju za Vojvodinu – rekla je predsednica Pokrajinskog odbora DJB, ekonomistkinja Svetlana Kozić u svom uvodnom govoru.

Prof. dr Dragoljub Jovičić je vodio diskusiju. Pojedinostima o železnici članove DJB-a informisali su železničari i članovi udruženja koja se bave železnicom i logistikom uopšteno.

Oznake

DJB Vojvodina

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar