VIDEO Beograd Kampanja Politika

Izjave poslanika Tatjane Macure i Srđana Noga povodom napada SNS batinaša (VIDEO)

Narodna poslanica Dosta je bilo Tatjana Macura i narodni poslanik Dveri Srđan Nogo, dali su kratku izjavu povodom napada SNS batinaša na čelu sa Milanom Bojovićem.

 

“Jutros negde oko 9.30 napali su nas aktivisti Srpske napredne stranke tako što su došli do našeg štanda, srušili ga i izgazili sav reklamni materijal na očigled svih prisutnh građana. Zatim su im se pridružili ostali aktivisti sa štanda Srpske napredne stranke
pokušavajući provociranjem da izazovu incident. Mi smo nastavili da razgovaramo sa građanima pokušavajući da ignorišemo njihove provokacij”, izjavila je narodna poslanica Dosta je bilo Tatjana Macura.

“Zahvalni smo SNS-u jer su još jednom pokazali svoju nemoć. U razgovoru sa građanima Batajnice naišli smo na jako dobar prijem i očigledno nezadovoljni sadašnjom vlašću, podelili su sa nama sve kriminalne aktivnosti koje se dešavaju u Batajnici, a za koje je zadužena naprednjačka vlast. Demonstrirajući svoju nemoć, došli su do našeg štanda u trenutku kada su naši aktivisti na pijaci delili program građanima. Polomili su nam štand, uništili materijal i napali dvojicu momaka iz Batajnice. Ovo nas neće zaplašiti, a ovim je još jednom pokazana nemoć i to da SNS nema građanima šta da ponudi”, rekao je narodni poslanik Srpskog pokreta Dveri Srđan Nogo.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Jadna Macura 🙁 Ona se bori da meni budem bolje i sad joj ovako vraćaju 🙁 Izdrži Macuro, pristojna Srbija i ljudi koji znaju da se ti žrtvuješ za njih a ne za svoje interese su uz tebe!

  • Cenjeni DJB, gledam i analiziram Vase i akcije drugih politickih organizacija ali se namece jedno jednostavno pitanje – zasto niste ORGANIZOVALI skidanje i demontazu jelke i opreme za osvetljenje koje sija jos od septembra meseca 2017. evo Vam IDEje koliko vec sutra pocnite sa jednim malim okupljanjem i uputite JAVNI POZIV SVIM BEOGRADJANIMA DA SE skloni jelka pa da se prebrojimo i vidimo koliko nas ima, zato glasno i jasno demontirajmo jelku DO POBEDE.

    • Odmah bi sns masinerija dopremila sendvicare da naprave haos a na rtsu bi predstavili da su dosli huligani da uniste simbol beograda koja je dobra za zivot beogradjana.

  • av i sns su esencija zla, apsolutno isti gnomi kao nacisti i NSDAP.
    bezlični bezvredni likovi satkani od čiste zlobe, mržnje, pohlepe i zavisti.
    ne treba se zavaravati o prirodi takvih skotova

  • Prvo dodavanje Lazarevca Beogradu, a kasnije Mladenovca, je dovelo do provincijalizacije glasačkog tela ali BG i dalje glasa malo drugačije.