VIDEO Beograd Kampanja Politika

Izjave poslanika Tatjane Macure i Srđana Noga povodom napada SNS batinaša (VIDEO)

Narodna poslanica Dosta je bilo Tatjana Macura i narodni poslanik Dveri Srđan Nogo, dali su kratku izjavu povodom napada SNS batinaša na čelu sa Milanom Bojovićem.

 

„Jutros negde oko 9.30 napali su nas aktivisti Srpske napredne stranke tako što su došli do našeg štanda, srušili ga i izgazili sav reklamni materijal na očigled svih prisutnh građana. Zatim su im se pridružili ostali aktivisti sa štanda Srpske napredne stranke
pokušavajući provociranjem da izazovu incident. Mi smo nastavili da razgovaramo sa građanima pokušavajući da ignorišemo njihove provokacij“, izjavila je narodna poslanica Dosta je bilo Tatjana Macura.

„Zahvalni smo SNS-u jer su još jednom pokazali svoju nemoć. U razgovoru sa građanima Batajnice naišli smo na jako dobar prijem i očigledno nezadovoljni sadašnjom vlašću, podelili su sa nama sve kriminalne aktivnosti koje se dešavaju u Batajnici, a za koje je zadužena naprednjačka vlast. Demonstrirajući svoju nemoć, došli su do našeg štanda u trenutku kada su naši aktivisti na pijaci delili program građanima. Polomili su nam štand, uništili materijal i napali dvojicu momaka iz Batajnice. Ovo nas neće zaplašiti, a ovim je još jednom pokazana nemoć i to da SNS nema građanima šta da ponudi“, rekao je narodni poslanik Srpskog pokreta Dveri Srđan Nogo.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

9
Ostavite komentar

avatar
2500
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Gordon JončićNikolaRajkoAhaJozo Recent comment authors
najnoviji najstariji
Marko
Gost
Marko

Jadna Macura 🙁 Ona se bori da meni budem bolje i sad joj ovako vraćaju 🙁 Izdrži Macuro, pristojna Srbija i ljudi koji znaju da se ti žrtvuješ za njih a ne za svoje interese su uz tebe!

djuro
Gost
djuro

Gotov je, uhvatila ih panika, samo se nadajmo da nece koristiti oruzije, da neko strada.

Antiestablisment
Gost
Antiestablisment

Treba li pomoć u nedelju za izbore?

Mislim na fiziku ?

Tanja
Gost
Tanja

Gospođu udarili valunzi:) Kakvi džiberi i siledžije.
Podrška za DJB/Dveri!

Jozo
Gost
Jozo

Cenjeni DJB, gledam i analiziram Vase i akcije drugih politickih organizacija ali se namece jedno jednostavno pitanje – zasto niste ORGANIZOVALI skidanje i demontazu jelke i opreme za osvetljenje koje sija jos od septembra meseca 2017. evo Vam IDEje koliko vec sutra pocnite sa jednim malim okupljanjem i uputite JAVNI POZIV SVIM BEOGRADJANIMA DA SE skloni jelka pa da se prebrojimo i vidimo koliko nas ima, zato glasno i jasno demontirajmo jelku DO POBEDE.

Aha
Gost
Aha

Odmah bi sns masinerija dopremila sendvicare da naprave haos a na rtsu bi predstavili da su dosli huligani da uniste simbol beograda koja je dobra za zivot beogradjana.

Rajko
Gost
Rajko

av i sns su esencija zla, apsolutno isti gnomi kao nacisti i NSDAP.
bezlični bezvredni likovi satkani od čiste zlobe, mržnje, pohlepe i zavisti.
ne treba se zavaravati o prirodi takvih skotova

Nikola
Gost
Nikola

Nije bezazleno, mogu oni i mnogo gore.

Gordon Jončić
Gost
Gordon Jončić

Prvo dodavanje Lazarevca Beogradu, a kasnije Mladenovca, je dovelo do provincijalizacije glasačkog tela ali BG i dalje glasa malo drugačije.