Саопштењe

Упућене претње власнику кафића у којем Саша и Бошко треба да одрже трибину

Власника кафића у Земуну у којем је вечерас требало да се одржи трибина Саше Радуловића и Бошка Обрадовића, синоћ су звали из Пословног простора града и претили да ће му отказати закуп, ако Бошко и Саша уђу у кафић.

Српска напредна странка у Земуну се очигледно уплашила листе 7. Доста је било и Двери – Да ови оду, а да се они не врате. Најпре су направили лажну ДЈБ листу чији је носилац лажни Радуловић – Радуловић Милорад, заменик председника општине Земун и донатор СНС. Ово је други пут да покушавају да обману гласаче и узму део гласова, исто су урадили и 2016. године.

Онда су пре два дана активисти СНС у Батајници растурили штанд Доста је било и Двери и вербално напали народне посланике Татјану Мацуру и Срђана Нога, о чему сведочи више снимака.

Позивамо СНС да прекине са претњама, уценама грађана и злоупотребом институција и јавних предузећа у страначке сврхе.

Откуд оволики страх СНС-а? Ово је само трибина.

Неће нас уплашити. Тражимо нови простор.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Знали сте од пре за лажну листу, зашто коалиција није названа Двери и ДЈБ?
  Што се тиче гостовања може чајанка у центру Земуна.

 • Moracemo napolju,Kuvana rakija i vino,glasna muzika,2 umesto 3 sata,prolaznici cuju,npr.ispred pok. Meka i Robne kuce u Zemunu.Ajde sutra u 13-14 h,tada je najveca guzva oko stanice i namanje hladno,saobracaj usporen i efekat mnogo veci nego u kaficu od 50 mesta gde te niko ne vidi.

 • Odmah podnijeti krivicnu prijavu protiv poslovnog prostora a zatim i tuzbu. Traziti nadoknadu za pretrpljenu bol. Smjesta i bez cekanja. Ako odbije sud tuziti i njih, sudiju pojedinacno i privatnom tuzbom. Ne casite casa nego na posao. Pozdrav

 • Još pre godinu-dve sa upozoravao da ljudi koji vode DJB nisu svesni sa kim imaju posla i do kojih granica su “oni” sposobni da idu da bi sačuvali ovaj nakazni sistem i sve što on predstavlja zajedno sa podanicima koji ga služe.
  Da ponovim opet nije na odmet. Nemojte se varati da se radi o nekom aparatu koji će odmah urušiti čim vođa prvom prilikom izgubi neke izbore ili mu se uzdrma autoritet.
  Radi se golom preživljavanju za desetine hiljada (ako ne i stotine) raznoraznih aparatčika, parazita, secikesa, prevaranata, aplaudera, sendvičara, botova, prodavaca glasova, popisivača, batinaša, “rođaka i kumova”, falsifikatora, plaćenih novinara i političkih komentatora, direktora, načelnika, sekretarica i vozača itd.
  Svesni su oni da im je ime i prezime ostalo negde zapisano i da kad tad moraju krivično da odgovaraju ovom narodu.
  Takođe su svesni da je većina njih od Miloševića na ovamo promenila svaku vlast ne bi li ostala provilegovana u svom malom samoživom svetu i da neko to već zna.
  Čačnuli ste u osinje gnezdo koja je toliko veliko da mu se kraj ne nazire.

 • Već četiri dana glavne teme na sajtu su kukanje i samosažaljivanje, umesto da se iz defanzive krene u ofanzivu.
  I dalje se žalimo na medije, a sada čitam ovu vest na b92 i trebalo bi da neko objasni ovo:

  “Druga runda Borbe za Beograd na TV Prva (19h) pokazaće nam šta građanima nude Antićeva trojka i Šapićeva petica.
  Runda 2 Borbe za Beograd bila je rezrevisana između ostalog i za predstavnika koalicije Dveri Dosta je Bilo.
  Na pitanje zašto ovi treba da odu, ali i oni da nam se ne vrate večeras nećemo dobiti odgovor od dva stranačka lidera Boška Obradovića i Saše Radulovića, jer ni jedan ni drugi nisu želeli da dođu u našu emisiju. ”

  To je bila prilika da se suočite sa Šapićem i raskrinkate ga na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ali avaj… ni sada verovatno nisu ispunjeni svi uslovi koje drugi moraju da ispune, da bismo ih udostojili našeg prisustva…
  Ako postoje još neke šanse da se tamo nastupi, bilo bi jako dobro da neko iz DJB ode i predstavi program, ali čisto sumnjam… verovatno nije uživo i onda bolje ne rizikovati…