Saopštenje

Upućene pretnje vlasniku kafića u kojem Saša i Boško treba da održe tribinu

Vlasnika kafića u Zemunu u kojem je večeras trebalo da se održi tribina Saše Radulovića i Boška Obradovića, sinoć su zvali iz Poslovnog prostora grada i pretili da će mu otkazati zakup, ako Boško i Saša uđu u kafić.

Srpska napredna stranka u Zemunu se očigledno uplašila liste 7. Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate. Najpre su napravili lažnu DJB listu čiji je nosilac lažni Radulović – Radulović Milorad, zamenik predsednika opštine Zemun i donator SNS. Ovo je drugi put da pokušavaju da obmanu glasače i uzmu deo glasova, isto su uradili i 2016. godine.

Onda su pre dva dana aktivisti SNS u Batajnici rasturili štand Dosta je bilo i Dveri i verbalno napali narodne poslanike Tatjanu Macuru i Srđana Noga, o čemu svedoči više snimaka.

Pozivamo SNS da prekine sa pretnjama, ucenama građana i zloupotrebom institucija i javnih preduzeća u stranačke svrhe.

Otkud ovoliki strah SNS-a? Ovo je samo tribina.

Neće nas uplašiti. Tražimo novi prostor.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Znali ste od pre za lažnu listu, zašto koalicija nije nazvana Dveri i DJB?
    Što se tiče gostovanja može čajanka u centru Zemuna.

  • Moracemo napolju,Kuvana rakija i vino,glasna muzika,2 umesto 3 sata,prolaznici cuju,npr.ispred pok. Meka i Robne kuce u Zemunu.Ajde sutra u 13-14 h,tada je najveca guzva oko stanice i namanje hladno,saobracaj usporen i efekat mnogo veci nego u kaficu od 50 mesta gde te niko ne vidi.

  • Odmah podnijeti krivicnu prijavu protiv poslovnog prostora a zatim i tuzbu. Traziti nadoknadu za pretrpljenu bol. Smjesta i bez cekanja. Ako odbije sud tuziti i njih, sudiju pojedinacno i privatnom tuzbom. Ne casite casa nego na posao. Pozdrav

  • Još pre godinu-dve sa upozoravao da ljudi koji vode DJB nisu svesni sa kim imaju posla i do kojih granica su “oni” sposobni da idu da bi sačuvali ovaj nakazni sistem i sve što on predstavlja zajedno sa podanicima koji ga služe.
    Da ponovim opet nije na odmet. Nemojte se varati da se radi o nekom aparatu koji će odmah urušiti čim vođa prvom prilikom izgubi neke izbore ili mu se uzdrma autoritet.
    Radi se golom preživljavanju za desetine hiljada (ako ne i stotine) raznoraznih aparatčika, parazita, secikesa, prevaranata, aplaudera, sendvičara, botova, prodavaca glasova, popisivača, batinaša, “rođaka i kumova”, falsifikatora, plaćenih novinara i političkih komentatora, direktora, načelnika, sekretarica i vozača itd.
    Svesni su oni da im je ime i prezime ostalo negde zapisano i da kad tad moraju krivično da odgovaraju ovom narodu.
    Takođe su svesni da je većina njih od Miloševića na ovamo promenila svaku vlast ne bi li ostala provilegovana u svom malom samoživom svetu i da neko to već zna.
    Čačnuli ste u osinje gnezdo koja je toliko veliko da mu se kraj ne nazire.

  • Već četiri dana glavne teme na sajtu su kukanje i samosažaljivanje, umesto da se iz defanzive krene u ofanzivu.
    I dalje se žalimo na medije, a sada čitam ovu vest na b92 i trebalo bi da neko objasni ovo:

    “Druga runda Borbe za Beograd na TV Prva (19h) pokazaće nam šta građanima nude Antićeva trojka i Šapićeva petica.
    Runda 2 Borbe za Beograd bila je rezrevisana između ostalog i za predstavnika koalicije Dveri Dosta je Bilo.
    Na pitanje zašto ovi treba da odu, ali i oni da nam se ne vrate večeras nećemo dobiti odgovor od dva stranačka lidera Boška Obradovića i Saše Radulovića, jer ni jedan ni drugi nisu želeli da dođu u našu emisiju. ”

    To je bila prilika da se suočite sa Šapićem i raskrinkate ga na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ali avaj… ni sada verovatno nisu ispunjeni svi uslovi koje drugi moraju da ispune, da bismo ih udostojili našeg prisustva…
    Ako postoje još neke šanse da se tamo nastupi, bilo bi jako dobro da neko iz DJB ode i predstavi program, ali čisto sumnjam… verovatno nije uživo i onda bolje ne rizikovati…

  • Izgleda da Saša ipak dolazi, što je jako bitno, pošto su prekoputa dvojica ljudi, čije liste nemaju nikakav program, to mora da bude ubedljiv trijumf DJB argumentacije.