Јужна Србија Саопштењe

Искључена четири одборника из ГО Доста је било – Ниш

Градски одбор Доста је било у Нишу искључио је четири одборника ДЈБ у Скупштини Града Ниша јер су престали да заступају политику и вредности ДЈБ због којих су их грађани Ниша и бирали.

Због непоштовања принципа и правила ДЈБ, oдлуком чланова ГО, искључени су Радмила Поповић, Срђан Нонић, Дејан Петковић и Драгослав Петровић. Захваљујемо им се на досадашњем ангажману и желимо им успех у даљем раду.

Овим искључењем одборника доказујемо да нећемо да толеришемо кршење политике и вредности ДЈБ, па и по цену губљења одборника.

ДЈБ једини жели промене у Нишу. Остаћемо верни својим принципима и борби против неспособне градске власти, партијских злоупотреба јавног новца и имовине због чега Нишлије све теже живе и добијају све лошије услуге јавног сектора.

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ovo nije dobra vest, ali ako je takvo cinjenicno stanje, razumem. Takodje, zasto im se zahvaljujemo ako su krstili principe, i u cemu se ogleda krsenje tih principa? To svakako zanima clanstvo, razumite.

    • Zahvaljujemo im se na dosadašnjem radu.Red je da se nekomezahvališ na radu i trudu koji je do sad ulagao, zar ne? Možda smo se kao društvo od toga odvikli. Vreme je da našu kulturu i pokažemo. O isključenju ne bi pričao jer duboko verujem da je opravdano i ne vidim potrebu da se ispovedaju detalji.

    • Zahvalnost je neiskrena i ima za cilj da amortizuje i obesmisli eventualne izjave isključenih. Kako bacati “drvlje i kamenje” na one koji su tako kulturni i fini da ti se i u trenutku tvog izbacivanja zahvaljuju?

  • Zar glasaci DJB ne treba da znaju koje su to principe i pravila prekrsili? Takodje, jesu li ti clanovi imali prilike da se izjasne ili je bilo “Posteno im sudite, pa da ih streljamo”?