Јужна Србија Саопштењe

Искључена четири одборника из ГО Доста је било – Ниш

Градски одбор Доста је било у Нишу искључио је четири одборника ДЈБ у Скупштини Града Ниша јер су престали да заступају политику и вредности ДЈБ због којих су их грађани Ниша и бирали.

Због непоштовања принципа и правила ДЈБ, oдлуком чланова ГО, искључени су Радмила Поповић, Срђан Нонић, Дејан Петковић и Драгослав Петровић. Захваљујемо им се на досадашњем ангажману и желимо им успех у даљем раду.

Овим искључењем одборника доказујемо да нећемо да толеришемо кршење политике и вредности ДЈБ, па и по цену губљења одборника.

ДЈБ једини жели промене у Нишу. Остаћемо верни својим принципима и борби против неспособне градске власти, партијских злоупотреба јавног новца и имовине због чега Нишлије све теже живе и добијају све лошије услуге јавног сектора.

Доста је било

Доста је било

5
Оставите коментар

avatar
2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Milan TodorovicPar pitanjaZoranDuschman Recent comment authors
најновији најстарији
Par pitanja
Гост
Par pitanja

Ovo nije dobra vest, ali ako je takvo cinjenicno stanje, razumem. Takodje, zasto im se zahvaljujemo ako su krstili principe, i u cemu se ogleda krsenje tih principa? To svakako zanima clanstvo, razumite.

Zoran
Гост
Zoran

Zahvaljujemo im se na dosadašnjem radu.Red je da se nekomezahvališ na radu i trudu koji je do sad ulagao, zar ne? Možda smo se kao društvo od toga odvikli. Vreme je da našu kulturu i pokažemo. O isključenju ne bi pričao jer duboko verujem da je opravdano i ne vidim potrebu da se ispovedaju detalji.

Par pitanja
Гост
Par pitanja

Zahvalnost je neiskrena i ima za cilj da amortizuje i obesmisli eventualne izjave isključenih. Kako bacati „drvlje i kamenje“ na one koji su tako kulturni i fini da ti se i u trenutku tvog izbacivanja zahvaljuju?

Duschman
Гост
Duschman

Samo kad „nisu Bugari u Niš“. Za drugo ćemo lako. Imaju li bivši članovi FB profil da čujemo njihove stavove ?

Milan Todorovic
Гост
Milan Todorovic

Zar glasaci DJB ne treba da znaju koje su to principe i pravila prekrsili? Takodje, jesu li ti clanovi imali prilike da se izjasne ili je bilo „Posteno im sudite, pa da ih streljamo“?