Južna Srbija Saopštenje

Isključena četiri odbornika iz GO Dosta je bilo – Niš

Gradski odbor Dosta je bilo u Nišu isključio je četiri odbornika DJB u Skupštini Grada Niša jer su prestali da zastupaju politiku i vrednosti DJB zbog kojih su ih građani Niša i birali.

Zbog nepoštovanja principa i pravila DJB, odlukom članova GO, isključeni su Radmila Popović, Srđan Nonić, Dejan Petković i Dragoslav Petrović. Zahvaljujemo im se na dosadašnjem angažmanu i želimo im uspeh u daljem radu.

Ovim isključenjem odbornika dokazujemo da nećemo da tolerišemo kršenje politike i vrednosti DJB, pa i po cenu gubljenja odbornika.

DJB jedini želi promene u Nišu. Ostaćemo verni svojim principima i borbi protiv nesposobne gradske vlasti, partijskih zloupotreba javnog novca i imovine zbog čega Nišlije sve teže žive i dobijaju sve lošije usluge javnog sektora.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ovo nije dobra vest, ali ako je takvo cinjenicno stanje, razumem. Takodje, zasto im se zahvaljujemo ako su krstili principe, i u cemu se ogleda krsenje tih principa? To svakako zanima clanstvo, razumite.

    • Zahvaljujemo im se na dosadašnjem radu.Red je da se nekomezahvališ na radu i trudu koji je do sad ulagao, zar ne? Možda smo se kao društvo od toga odvikli. Vreme je da našu kulturu i pokažemo. O isključenju ne bi pričao jer duboko verujem da je opravdano i ne vidim potrebu da se ispovedaju detalji.

    • Zahvalnost je neiskrena i ima za cilj da amortizuje i obesmisli eventualne izjave isključenih. Kako bacati “drvlje i kamenje” na one koji su tako kulturni i fini da ti se i u trenutku tvog izbacivanja zahvaljuju?

  • Samo kad “nisu Bugari u Niš”. Za drugo ćemo lako. Imaju li bivši članovi FB profil da čujemo njihove stavove ?

  • Zar glasaci DJB ne treba da znaju koje su to principe i pravila prekrsili? Takodje, jesu li ti clanovi imali prilike da se izjasne ili je bilo “Posteno im sudite, pa da ih streljamo”?