Говор Догађај Политика

Александар Бујић: Истрпели смо много грубих стартова, али се нисмо повукли

За неколико дана почеће шампионат света у фудбалу, па је фудбалска реторика веома актуелна. Ми смо сада у свлачионици након првог полувремена. Након полувремена у ком смо играли храбро и маштовито, али смо платили данак неискуству и мањку колективног духа, а пре свега, великој жељи да меч решимо у нашу корист што пре.

Истрпели смо много грубих стартова, али се нисмо повукли. Дали смо неколико прелепих голова, али смо их превише примили. Тренутно, наши противници имају резултатску предност, али будите сигурни да је у њиховој свлачионици, страх далеко већи. Знају да ћемо још више улазити у дуеле и да ћемо после сваког остати на ногама. Јасно им је да је водство које имају, недовољно пред снагом коју имамо за друго полувреме. У њега улазимо освежени и консолидовани и са још јачом жељом да уредимо Србију.

Није нам важно ко ће давати голове, нити ко ће извести најлепши потез, важно нам је да сви дамо све од себе, само тако можемо бити сигурни да нећемо изгубити. И оно најважније, не очекујте да ћемо икада играти “бункер”. Зато заборавите размирице, ситне замерке оставите у свлачионици и моментално постаните ватрени навијачи ДЈБ – а.

Идемо да их разбијемо!