VIDEO Саопштењe Скупштина

(Видео) Не протестују грађани само због цене горива, већ и кадрова као што је Јоргованка Табаковић

Док је Саша Радуловић био министар привреде, он је предлагао измене закона и реформе, које да су усвојене, ми данас не бисмо бирали Јоргованку Табаковић за гувернера НБС, рекао је данас председник Доста је било и народни посланик Бранислав Михајловић.

Пре две недеље смо имали инаугурацију Синише Малог за министра финансија, и поред тога што је изнето више афера које су га пратиле. Три дана након тога, овде је разматран сет финансијских закона које је предложила Народна банка Србија, а која отварају врата за банкарски лоби и да Србија постоје земља јефтине радне снаге.

Ми смо постали земља из које се убрзано бежи. До пре две године одлазили су најбољи међу нама, млади стручњаци који су тражени у Европи. У задње време смо сведоци да из земље бежи свако ко може да нађе бољу перспективу.

Да ли актуелна власт зна колико грађана борави ван Србије? Зна, али неће да каже.

Избор Јоргованке Табаковић свакако ће повећати незадовољство грађана и појачати тренд одласка. Избором таквих кадрова власт се отуђује од грађана и не чуде протести незадовољства. То није само због горива већ много других фактора који нагомилавају незадовољство, међу којима је и предлог кадрова који нису достојни функција на које се предлажу. ДЈБ је против предлога да Јоргованка Табаковић буде гувернер.

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар