VIDEO Saopštenje Skupština

(Video) Ne protestuju građani samo zbog cene goriva, već i kadrova kao što je Jorgovanka Tabaković

Dok je Saša Radulović bio ministar privrede, on je predlagao izmene zakona i reforme, koje da su usvojene, mi danas ne bismo birali Jorgovanku Tabaković za guvernera NBS, rekao je danas predsednik Dosta je bilo i narodni poslanik Branislav Mihajlović.

Pre dve nedelje smo imali inauguraciju Siniše Malog za ministra finansija, i pored toga što je izneto više afera koje su ga pratile. Tri dana nakon toga, ovde je razmatran set finansijskih zakona koje je predložila Narodna banka Srbija, a koja otvaraju vrata za bankarski lobi i da Srbija postoje zemlja jeftine radne snage.

Mi smo postali zemlja iz koje se ubrzano beži. Do pre dve godine odlazili su najbolji među nama, mladi stručnjaci koji su traženi u Evropi. U zadnje vreme smo svedoci da iz zemlje beži svako ko može da nađe bolju perspektivu.

Da li aktuelna vlast zna koliko građana boravi van Srbije? Zna, ali neće da kaže.

Izbor Jorgovanke Tabaković svakako će povećati nezadovoljstvo građana i pojačati trend odlaska. Izborom takvih kadrova vlast se otuđuje od građana i ne čude protesti nezadovoljstva. To nije samo zbog goriva već mnogo drugih faktora koji nagomilavaju nezadovoljstvo, među kojima je i predlog kadrova koji nisu dostojni funkcija na koje se predlažu. DJB je protiv predloga da Jorgovanka Tabaković bude guverner.

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar