VIDEO Vojvodina Politika Skupština

(Video) Ana Stevanović: Šta se stvarno dešava u Parlamentu vidi se na “Izložbi odbijenih zakona”

Narodna poslanica i potpredsednica Dosta je bilo Ana Stevanović razgovarala je sa novinarima i građanima Pančeva prilikom otvaranja “Izložbe odbijenih zakona” u tom gradu.

Veliki broj Pančevaca i Pančevki želelo je da pogleda koje su predloge zakona u Narodnoj skupštini podneli poslanici Dosta je bilo. Na ovaj način su mogli da se uvere da postoje poslanici koji rade u interesu građana Srbije,

– Svi predlozi zakona, kao i predlozi za izmenu i dopunu zakona, vladajuća većina je odbila. Zato će građani imati prilike da se upoznaju sa dešavanjima u Parlamentu i vide da se tamo ne donose zakoni korisni za građane, već samo za povlašćene pojedince, što nikako nije poenta političkog delovanja, rekla je Stevanović.

Izložba nastavlja putovanje kroz gradove Srbije, a sledeća stanica je Novi Sad, ove subote na Trgu Republike od 17 časova.

 

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • I dalje cenim vaš rad i trud, ali se nadam da ste konačno videli kakvu ste štetu napravili neopracdanim rasterivanjem kvalitetnih ljudi. Nema komentara na ovoj vašoj stranici. Šira javnost ni do sada nije znala za vas, a sada su od vas digli ruke i pismeni ljudi na društvenim mrežama koji su vas do nedavno podržavali.

  • Pozdrav svima iz sve snage.
    Da li moze jedna uporedna „jzlozba“ ili tekst na sajtu, kakvi su sve stetni zakoni izglasani, u ovom periodu.
    Mislim da bi bilo vazno objasniti i zakone koji su izglasani u poslednjih mesec-dva, a pogotovo koji nakaradni zakoni su izglasani od izbora ministra finansija sinise malog i gradonacelnika Beograda.
    Skupstina je na moje iznenadjenje umesto da ode na „raspust“ se zahuktala i „melje li melje“. Ne stizem sva zasedanja skupstine pogledati a i sto pogledam dosta ne razumem sta se krije „ispod zita“.
    A problemi se gomilaju: gorivo, poljoprivreda, Kosovo. …
    Pozdrav sbima od jednog Zike