LOKAL Војводина Саопштењe

ДЈБ осуђује напад на албанске младиће у Новом Саду

Градски одбор “Доста је било” Нови Сад овим путем снажно осуђује неморалан и кукавички напад на двојицу младића албанске националности, који се, без икаквог очигледног повода, за викенд догодио у нашем граду.
Како медији преносе, Г. Б. (19) и Ц. М. (19) претучени су у ноћи између суботе и недеље, а један од њих је у животној опасности. Ц. М. је примљен је са тешким телесним повредама, а најтежа је повреда главе, оперисан је и смештен је у шок собу Ургентног центра. Он је у тешком општем стању, још увек без свести, а тренутно се спроводе мере интензивне терапије. Инцидент се догодио у Футошкој улици, на такси станици испред Рулета “Гаја”, нешто после поноћи када су четири нападача претукла двојицу младића који су комуницирали на албанском језику.
Нови Сад је одувек био симбол толеранције, у нашем граду овакве немиле сцене не смеју се понављати, те овим путем апелујемо на надлежне да учине све како би насилници што пре били стављени пред лице правде.

Ознаке

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Izvinjavam se na rečniku, ali Novi Sad je postao teško đubre od grada, onaj NS koji sam voleo više ne postoji.Grad je kulturno, duhovno i moralno truo.Ostali samo dugmići.