LOKAL Vojvodina Saopštenje

DJB osuđuje napad na albanske mladiće u Novom Sadu

Gradski odbor “Dosta je bilo” Novi Sad ovim putem snažno osuđuje nemoralan i kukavički napad na dvojicu mladića albanske nacionalnosti, koji se, bez ikakvog očiglednog povoda, za vikend dogodio u našem gradu.
Kako mediji prenose, G. B. (19) i C. M. (19) pretučeni su u noći između subote i nedelje, a jedan od njih je u životnoj opasnosti. C. M. je primljen je sa teškim telesnim povredama, a najteža je povreda glave, operisan je i smešten je u šok sobu Urgentnog centra. On je u teškom opštem stanju, još uvek bez svesti, a trenutno se sprovode mere intenzivne terapije. Incident se dogodio u Futoškoj ulici, na taksi stanici ispred Ruleta “Gaja”, nešto posle ponoći kada su četiri napadača pretukla dvojicu mladića koji su komunicirali na albanskom jeziku.
Novi Sad je oduvek bio simbol tolerancije, u našem gradu ovakve nemile scene ne smeju se ponavljati, te ovim putem apelujemo na nadležne da učine sve kako bi nasilnici što pre bili stavljeni pred lice pravde.

Oznake

DJB

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Izvinjavam se na rečniku, ali Novi Sad je postao teško đubre od grada, onaj NS koji sam voleo više ne postoji.Grad je kulturno, duhovno i moralno truo.Ostali samo dugmići.