Економија

Kњига коју су прочитале дипломате, али и даље тврде ”Србија иде у добром правцу”

“Машину за расипање пара” су прочитале све дипломате, али ипак нас и даље убеђују: „Србија иде у добром правцу“.

Ова књига Душана Павловића која описује пет месеци у Министарству привреде док је министар био Саша Радуловић а Душан саветник у Министарству, доживела је треће издање и имала је ових дана промоцију на Београдском сајму. У медијском мраку, досадашња издања је буквално разграбило неколико хиљада читалаца који су желели да сазнају све инсајдерске детаље о томе како се троше паре у овој држави.

Ново издање допуњено је поглављем о неолиберализму који је постао оправдање за све проблеме у Србији.

Књига је, нажалост, и данас актуелна и објашњава зашто грађани живе овако лоше јер су муљаже Александра Вучића и његових сарадника из 2013. које је Саша Радуловић тада зауставио, и данас актуелне: Ер Србија, Икарбус, отимање војвођанске земље и прање пара преко “наших Арапа” исл.

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • G. Pavloviću, ne treba njima istina o muljanju Vučića u Srbiji, on njima treba upravo zato što sve znaju, ne ljutite se, čak bolje i od vas i zato ga drže za ja.a. Mora da izvrši sve što njima u Srbiji treba, jeftina radna snaga i njihove banke i njihovi Lidli.
    Zato g. Pavloviću što pre da se vratite u parlament, siromašniji je bez vas i vaše razborite reči!

  • “Mašina za rasipanje para” koje neće niko da se odrekne. Kako je ranije funkcionisala i kako funkcioniše danas mašina za rasipanje para. Ranije smo imali dvopartijski sistem,KPj kao vladsjucu partiju i radničku klasu kao opoziciju. Zadatak KPJ je bio da vlada i ds se zadužuje u Londonu i Moskvi, zadatak opozicije je bio da te dugove vrać. Danas kada imamo više partijski sistem u kome večito vlada naizmenična koalicija i njenu naizmeničnu opozociju koja isto vlada i pvećava troškove kroz istu onu mašinu za rasipanje para. Radnička partija nije već godinama nije prošla kosenzus u participiranju vlasti ali joj je ostala obaveza da vraća dugove onih prvih.
    Dosta je bilo čiji su dolari u trezoru NBS-e.