Економија

Kњига коју су прочитале дипломате, али и даље тврде ”Србија иде у добром правцу”

„Машину за расипање пара“ су прочитале све дипломате, али ипак нас и даље убеђују: „Србија иде у добром правцу“.

Ова књига Душана Павловића која описује пет месеци у Министарству привреде док је министар био Саша Радуловић а Душан саветник у Министарству, доживела је треће издање и имала је ових дана промоцију на Београдском сајму. У медијском мраку, досадашња издања је буквално разграбило неколико хиљада читалаца који су желели да сазнају све инсајдерске детаље о томе како се троше паре у овој држави.

Ново издање допуњено је поглављем о неолиберализму који је постао оправдање за све проблеме у Србији.

Књига је, нажалост, и данас актуелна и објашњава зашто грађани живе овако лоше јер су муљаже Александра Вучића и његових сарадника из 2013. које је Саша Радуловић тада зауставио, и данас актуелне: Ер Србија, Икарбус, отимање војвођанске земље и прање пара преко „наших Арапа“ исл.

Доста је било

Доста је било

5
Оставите коментар

avatar
2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
goran j.Доста је билоdrug Lukadusko Recent comment authors
најновији најстарији
dusko
Гост
dusko

G. Pavloviću, ne treba njima istina o muljanju Vučića u Srbiji, on njima treba upravo zato što sve znaju, ne ljutite se, čak bolje i od vas i zato ga drže za ja.a. Mora da izvrši sve što njima u Srbiji treba, jeftina radna snaga i njihove banke i njihovi Lidli.
Zato g. Pavloviću što pre da se vratite u parlament, siromašniji je bez vas i vaše razborite reči!

drug Luka
Гост
drug Luka

„Mašina za rasipanje para“ koje neće niko da se odrekne. Kako je ranije funkcionisala i kako funkcioniše danas mašina za rasipanje para. Ranije smo imali dvopartijski sistem,KPj kao vladsjucu partiju i radničku klasu kao opoziciju. Zadatak KPJ je bio da vlada i ds se zadužuje u Londonu i Moskvi, zadatak opozicije je bio da te dugove vrać. Danas kada imamo više partijski sistem u kome večito vlada naizmenična koalicija i njenu naizmeničnu opozociju koja isto vlada i pvećava troškove kroz istu onu mašinu za rasipanje para. Radnička partija nije već godinama nije prošla kosenzus u participiranju vlasti ali joj je ostala obaveza da vraća dugove onih prvih.
Dosta je bilo čiji su dolari u trezoru NBS-e.

goran j.
Гост
goran j.

Pogresan je naziv knjige jer te pare ipak „neko“ na kraju pokupi. Svaki dinar.

Доста је било
Гост
Доста је било

Koji biste Vi naslov predložili? 🙂

goran j.
Гост
goran j.

Na primer: „Let novcica od [zajednicke] kasice do [privatnog] dzepcica“.