Медији Спољна политика Трибина

(ВИДЕО) Темељ Вучићеве власти медијски мрак и подршка ЕУ

Да насловна Блица каже да је посланичка група ДЈБ предложила бесплатне уџбенике за сву децу у основним и средњим школама, и да је то 0,23 % буџета, да то можемо да платимо, али Влада неће, Србија би добила бесплатне уџбенике, оценио је Саша Радуловић на трибини посвећеној ДЈБ Нацрту закона о КиМ и односу према ЕУ.

Док не схватимо сви заједно да је медијски мрак главни инструмент владања СНС, и да док тај медијски мрак има подршку ЕУ, а поготову Немачке, морамо да знамо да они немају добре намере према нама. Кристално им је јасно да је медијски мрак главна полуга владавине. Кад подржавају тај медијски мрак, то није случајно, то је намера.

Кад знам да им је то намера онда не могу више да говорим о ЕУ као алтруистичкој организацији која помаже демократију у својим земљама. Једини начини да изађемо из овога је да нападнемо узроке односно темеље ове власти: медијски мрак и подршку Европске уније.

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Samo zaboravlja da kaze da je lider grupe gradjana koja ni cenzus ne moze da predje.
    On je upravo krivac zasto DJB ne moze da predje cenzus, upropastio je dobru ideju.

    • covek ti 3 minuta objasnjava sta znaci medijski mrak,ako imas medijski mrak u zemlji kako mislis da predjes cenzus?…nemas dva grama mozga profesore, ni dva + dva ne znas da saberes al znas da kazes da je ON kriv. Zato bolje se pokri usima i glasaj za ove napredne radikale, oni imaju dobre ideje….jedna je kako profesorima i penzosima zakinuti penzije

  • Ни други не могу да пређу цензус или су на самој граници, ма шта причали. Биће да је у вези са медијским мраком и психологијом масе која неће или није у стању да се бори за дугорочне циљеве и општи интерес. Само сад и одмах уз неку непосредну личну корист. Таман посла да се преузме одговорност за ситуацију у друштву. Увек се очекује да “неко други” то исправи. Јако укорењен комплекс инфериорности спрам институција и власти сваке врсте. Очигледне истине се проглашавају теоријама завере. Са таквим ставом и понашањем, није ни чудо што само ђубрад и лажови успевају у политици. Ништа ту Радуловић није крив. Стварно мораш бити надчовек или чаробњак, па освојити власт а да притом сачуваш образ.

    Што се тиче спољне политике, пријатно сам изненађен оваквим развојем ситуације. Не зато што призивам “сукоб са целим светом” (омиљена фраза демагога), већ зато што је то ноторна истина. Забијање главе у песак не води ничему. Да поновим тврдњу са трибине: “Њима (представницима ЕУ) је циљ да Србија буде баш оваква каква је”. Не мислим да је УСА ишта боља по том питању и да ту постоји неки суштински сукоб са Немачком, јер је та иста Немачка амерички вазал још од доба 2. св. рата са десетинама војних база. Волео бих да ме неко демантује аргументима. Да не буде забуне, исто важи и за Русију, чији председник сваки пут пред изборе се састаје са АВ и тако му даје ветар у леђа. Срамота. Можемо само да нагађамо какви су ту интереси и трговина у питању.