VIDEO Политика Преносимо Трибина

(Видео) ДЈБ Трибина у Нишу: Доминација Немачке ЕУ и креативно решење за КиМ

Заменица председника ДЈБ Бранка Стаменковић и председник Програмског савета ДЈБ и шеф посланичке групе у НСРС Саша Радуловић говорили су на трибини у Нишу о европским интеграцијама, каква је будућност ЕУ, где је на том путу Србија, како ће се решити питање статуса КиМ и како Србија из свега да изађе као победник.

Снимак целе трибине:

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ha ha ha ha.
   Ima tu istine.
   Možda ima još potencijala u ljudima ali je trend negativan i taj potencijal se slabo vidi, čuje.

   Biljana Marković meni deluje perspektivno ali nešto je nema u slici i reči.

   Za Miloša Boškovića sam čuo tek kad je do razlaza došlo ali je na mene ostavio sjajan utisak jer je vratio mandat bez grubih reči i sa stilom.

  • Ova tribina je održana pre nekih 2 nedelje, dok još nije došlo do raskola tj. dok je DJB još imao poslanički grupu.

 • onog momenta kad je sruseno samoupravljanje tj domaca privreda mi smo kolonizovani. mi nemamo domacu privreu, spoljnu trgovinu i bankarstvo. sankcijama je svesno unistena spoljna trgovina, tj prosirena osnova rada, bez akumulacije mozete samo da se odrzavate, a onda su srusene banke i nije bilo mogucnosti ni da se odrzite. jedini nacin je obnova drustava, domace privrede, morala i potpuna rekonstrukcija institucija koje su urusene. poltronstvo iznad politike je siguran put u kraj..

  • Upravo tako gleda i DJB na stvari. Oni se bore upravo za te ciljeve jer ih takoodje smatraju kljucnim.
   Medjutim na borbu mnogi gledaju kao na farbanje velike ograde u nekom americkom filmu. Merio sam trajalo je tacno 26 sekundi. Prvi kadar nas junak farba i cetka pored ogromne pohabane ograde.Drugih par kadrova od 5 sekundi on farba. I na kraju zavrsna scena junak brise znoj sa cela dok ponosno posmatra novo ruho ograde. U praksi je to mukotrpan i dugotrajan posao. Ali ako covek ima kao jedino zivotno iskustvo sijaset holivudskih filmova on i borbu dozivljava na slican nacin. Iako je borba takoodje jedan mukotrpan i dugotrajan “posao” sa puno zadatih i primljenih udaraca.