Ауторски текст Политика

Потемкинова села председнка СНС-а

Сваки човек има природну жељу да његова земља напредује и постиже успехе. Већина људи нема потребу да проверава оно што види преко РТС-а.

Ово је било пре пет година. Од тада до данас, практично сваког дана на телевизијама са националном фреквенцијом грађани Србије могу да виде како:

  1. се граде путеви (не виде да падају потпорни зидови и ко се све уграђује)
  2. отварају се фабрике (не виде да људи раде за минималац често у ненормалним условима)
  3. за СНС гласа огромна већина грађана Србије (не виде да се људи застрашују, да се купују гласови, да се манипулише са бирачким списковима, да се краду избори)
  4. ЕУ званичници кажу да “Србија иде у добром правцу, зашто би они лагали? (о колонијализацији Балкана не могу да чују)
  5. Председника СНС-а сви поштују у свету (не виде да је послушник, да га понижавају и да га “подржавају” зато што је послушан)

Медијски мрак је главна полуга обмане људи и одржања на власти. Медијским мраком се убеђују грађани да Србија напредује. Медијским мраком се сакрива трагично уништење Србије.

И то је тако готово 30 година. Власти се смењују, медијски мрак остаје. Чињеница је да је данас најгори медијски мрак који смо икада имали. Усавршили су методе.

Бесмислено је љутити се на обмануте гласаче који у медијском мраку верују председнику СНС-а. Јер он је ЈЕДИНИ коме је дозвољено да им се обрати.

Ко помаже Вучићу у обмани? Када ЕУ за уништење демократије у Србији каже да “Србије иде у добром правцу”, да ли је и ЕУ обманута?

ЕУ зна све шта се дешава у Србији. Знају и без мене, али ако ништа друго, лично сам им рекао у лице. Много пута. Па су престали да ме зову.

Балкан је колонизован. На власти у свим земљама Балкана су послушне аутократе. Када неко одбије послушност или када не може да спроведе оно што је потребно, пронађу неког бољег. И свуда је медијски мрак.

Разумем да многи мисле да смо сами криви за ово што нам се дешава. Али то је као да кажете да су робови криви зато што су дозволили да их ухвате и поробе. Крив је увек колонизатор. Робови су жртве. Ваља нам се пробудити.

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Колонизатори не би могли ништа, да није толико продатих душа на власти и у медијима, који слепо раде за интересе колонизатора, а против своје државе и свог народа, који их хлебом храни. Мора се променити цео систем и сви који су служили против свог народа да се казне. Један од првих Закона, слободне Србије, треба да буде укидање ТВ претплате и Закон о медијима. Обмањивање и лагање свог народа, такође, треба строго казнити.