Догађај Најава Саопштењe

Последњи поздрав демократији испред конзулата амбасаде Немачке

Аутократски режими на Балкану, уз пуну подршку ЕУ и под управом Немачке, у потпуности су угушили демократију и компромитовали основне европске вредности, изазивајући егзодус становништва које за себе и своје породице у отаџбини више не виде никакву перспективу. Реке људи одливају се у Немачку, државу која доминира ЕУ и чији високи званичници годинама урушавање и смрт демократије у нашој држави оцењују као “напредак Србије”.

Просто је несхватљива доследност којом државе чланице ЕУ, а посебно Немачка, нису само пропустиле да заштите демократију у Србији, већ су уместо тога отворено подржавале и промовисале аутократски режим који је демократију укинуо. Ниједна држава чланица ЕУ у сопственој земљи никад не би дозволила било шта од онога што сматра – добрим правцем за Србију.

Окупимо се у суботу, 16. марта у 17.30 сати испред конзулата амбасаде Немачке у Кнеза Милоша 75 у Београду, одакле младост Србије напушта земљу по добијању радне визе, како бисмо минутом ћутања одали почаст палој демократији и европским вредностима који су на вечна ловишта отишли захваљујући лицемерним интересима владајуће бирократије у Немачкој и целој ЕУ, и њихових банкарских, глобалистичких спонзора, интереса уперених против суверених држава Европе и њихових демократија.

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Da li je bilo ovog skupa ili ne?
    Nema izveštaja o tome, kao i o najavljenom skupu ispred Belgijske ambasade, pre toga?
    Dajte i neku informaciju kako napreduje sudjenje protiv Dojče Vele, ipak to nije srpsko pravosuđe da se razvlači godinama.
    Umesto da bude sve više informacija, deluje kao da ih je sve manje, na jedinom mestu gde DJB može i treba da detaljno informiše građane o svom delovanju.