VIDEO Gostovanje

(Video) Branka Stamenković za N1: Preletanje je nečasno, ali i opasno jer dodatno urušava ugled skupštine

Predsednica DJB Branka Stamenković u jučerašnjem gostovanju na “N1” izjavila je da je preletanje i trgovina poslaničkim mandatima nečasna, ali i opasna stvar jer dodatno urušava ionako urušen ugled Narodne skupštine.

Takođe, interesantno je i to što je ova televizija pokušala da odbrani preletače i fenomen preletanja iz jedne u drugu poslaničku grupu.

Dosta je bilo će uvek osuđivati nečasno preletanje i manipulisanje poverenjem građana.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • – O “preletanju” odn. kupoprodaji mandata se pise nekoliko godina unazad ali se nista ne preduzima.
    – Lek za ovu pojavu je vrlo jednostavan – u zakon treba vratiti stavku da je iskljucivi vlasnik poslanickog
    mandata stranka.
    – Jedina dva izuzeca su ako se neko kandidovao sam(ostalno) imenom i prezimenon ili preko tkz. grupe gradjana.

  • Ja ne vidim da N1 ovde brani preletanje. Mislim da preterujete.
    Sto stvari im se može zameriti ali ovo kako ste se ostrvili na ovu voditeljku je baš mučno.

  • Komentar koji sam poslao 15.07.19. još nije dobio odobrenje za objavljivanje. Ako ni ne bude objavljen to će mi značiti da sam pogodio “u sridu”

    • Poštovani, komentare objavljujemo ako su u skladu sa politikom objavljivanja, jedino ih tako delimo i od toga zavisi šta objavljujemo, a šta ne.

    • A šta to u mom komentaru nije bilo u skladu sa vašom politikom objavljivanja? Da li je to možda istina?

    • Sve je bilo u skladu sa politikom, zato smo i objavili Vaš komentar. Pozdrav

  • Znate li Branka sta je jos opasno? To sto dobijate sve vecu podrsku, a preusmeravate je na Radulovica. Volim vas oboje i od 2014-e sam se uporno javljala, i ovde i na fb stranici, a zamolila sam isto te 14-e Radulovica da u video klipu jasno sa dokazima objasni svoje delovanje kao stecajni upravnik, jer se gradi mit o njemu kao stecajnom lopovu, poslao mi je blog na B92… Znate, moj deda, otac, 90% mog sela, grada, Srbije ne cita blogove, ne razume. Dok piju pivo ispred prodavnica, po kafanama, vidjaju na pijaci, polemisu o turskim serijama i takmicenjima sa Pinka, provlace se bombasticni naslovi sa istog tog pinka, informera itd. Radule je postao MIT stecajni lopov koji je unistio Srbiju, savetnik amerckog ambasadora koji je duzan milion i Vucicev ministar, hvala i za to prokletim demokratama. Tako da Vi Branka i treba da se kandidujete za predsednika, vec sada sa DJB da krenete sa placenim video klipovima na yt i fb, a Vi gospodine Radulovicu kako znate da smislite kako razuveriti ljude da niste stecajni lopov, da niste Vi opljackali pola Srbije, da niste americki placenik jer vam pise da ste savetnik njihovom ambasadoru itd. a to mora isto u video klipu, jasno, a prosto receno da vas razume i uveri se 90% Srbije, prost narod koji Vam nije blizak i ne znate kako razmislja, tj. ne razmislja, nazalost. Nisu sve botovi, znam mnogo takvih koji zaista veruju Vucicu, podrzavaju, a nemaju koristi kao oni sto sakupljaju glasove i spamuju porukama na Blicu itd. Radulovic dok ne spere ljagu sa sebe, ne unisti mit moze biti predsednik iz senke, ali Branka, ne gurajte njega javno dok Vas vide kao predsednika. Ja razumem, razumeju i oni koji podrzavaju DJB, ali malo nas je, a ona vecina kada procita, cuje Radulovic, odmah vidi lopova. Zao mi je, tako je. Ovo je mafijaska zemlja, ne jedino partokratska, predsednik ovakve drzave mora imati jaku licnost i ljude od poverenja. Ima vas dovoljno, nemojte da uprskate, nego na posao! Ovo je drzava ispranih mozgova koji ne razmisljaju, veruju svemu sto cuju i svakom naslovu koji procitaju, a ne razumeju prosirene recenice, mora prostije, kao da vam i dalje to nije jasno 🙁
    Svako dobro