Ауторски текст Медији

Сви национални медији раде за колонизатора

У Србији више не постоје медији на националном нивоу. Постоје само национална пропагандна гласила која гурају нечију агенду. РТС, Пинк, Информер, Ало, Курир, Српски Телеграф су једна страна те медаље, Н1, Данас, НИН, Време … друга. Заједничко им је: “ЕУ нема алтернативу”.

Када сам 2016. рекао да Пинк, Студио Б, Информер нису медији и да тамо не раде новинари, већ пропагандна гласила власти, напала ме и цела друга Србија. Суштина је да се они не баве објективним извештавањем јавности, већ пропагандом и усмеравањем бирачког тела ка једној опцији.

Н1 је глобалистички медиј који припада групи глобалистичких медија на челу са ЦНН-ом који промовише глобалистичку агенду. Нападају све суверенисте у свету. У стопу их прате Данас и други медији “ЕУ нема алтернативу” Србије.

Глобалисти подржавају Вучића.

Док су Пинк, Информер и други пропагандисти власти усмерени ка обликовању мишљена већинског бирачког тела, исто тако Н1, Данас и други се баве усмеравање мишљења опозиционог бирачког тела и тако покушавају да скроје опозициону политичку сцену по потреби глобалиста.

Друга Србија не подноси да јој се кажу чињенице у лице и да је сигурно кључни аргумент против тих чињеница нешто у вези са равном плочом. ДЈБ је са другом Србијом, њеним НВО и њеним медијима раскрстио. Покушали су да нас убију. Нису успели. Њихови напади више немају снагу.

У основи контроле СВИХ националних медија у Србији је очување колонизационе управе и колонијалног статуса Србије. Та управа је Вучић. Што пре то схватимо, то ћемо се пре деколонизовати. Медији су у власништву колонизатора и кључ тровања целог човечанства.

ДЈБ ће деколонизовати Србију и од ње поново направити суверену земљу која ради у интересу својих грађана и у којој се лепо и радо живи.

Саша Радуловић

председник ДЈБ
народни посланик

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар