Autorski tekst Obrazovanje

Srbija nestaje pred našim očima: ustani ili nestani

Udžbenik istorije za 7. razred osnovne u Srbiji:

“DANAK U KRVI je omogućavao dečacima da napreduju na društvenoj lestvici, a oni su zauzvrat bili potpuno odani sultanu. Tako su mnogi od njih postali članovi važne i uticajne elite (povlašćenih slojeva u društvu) Osmanskog carstva.“

Postoji i lekcija u istom razredu da su Srbe na Balkanu dočekali starosedeoci Albanci. Ovo je potpuno ludilo. Narod koji ne poznaje svoju prošlost, ne može ni da razume svoju sadašnjost i nema budućnost.

Pročitajte ovaj tekst o tome kako je nemačka kompanija Klet od vlade SNS-a i SPS-a dobila da kontroliše tržište udžbenika u Srbiji koji smo pisali u avgustu 2018. Kolonizator nam piše falsifikat istorije.

“Vaš najveći neprijatelj nije kolonizator. Vaš najveći neprijatelj je vaš sunarodnik koga hrani kolonizator”.

I bivša i sadašnja vlast, i žuti i crni, su kolaboracionisti koji sprovode Nemačku kolonijalnu politiku na Balkanu. Cilj politike Nemačke je pretvaranje Balkana u koloniju jeftine radne snage iz koje će našu decu odvlačiti u Nemačku, a u koju će naseljavati migrante. Ono što nije uspela silom za 200 godina i dva svetska rata, Nemačka sada postiže sakrivena ispod jagnjeće kože EU.

Vučićem upravljaju Nemci i on sprovodi nemačku politiku u Srbiji: odvajanje KiM od Srbije i naseljavanje migranata koji će raditi u nemačkim fabrikama jeftine radne snage.


Valja nam se probuditi.
Srbija nestaje pred našim očima.
Ustani ili nestani.

Nemačka i divlje tržište udžbenika u Srbiji

Saša Radulović
narodni poslanik i predsednik DJB

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar